Olba Rotary Kulübünden bir ödül daha
Mersin Sondakika

Olba Rotary Kulübünden bir ödül daha

Mersin Olba Rotary Kulübü, sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekledi.
Bu haber 2023-06-14 17:05:32 eklenmiş

 

Olba Rotary Kulübünden bir ödül daha

 

Mersin Olba Rotary Kulübü, sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekledi.

 

GÜNAYDIN MERSİN

 

Mersin Olba Rotary Kulübü, Tarsuslu Murat Ustayı ziyaret ederek, mesleğindeki başarılarından dolayı kendisine ödül verdi.

Ayrıca Olba Rotary Kulübü, başarılı iş kadını Ayla Harp’ı da ödüllendirerek, çalışmalarına devam etti.

Mersin Olba Rotary Kulübü, Tarsuslu Murat Usta’nın iş yerini ziyaret ederek, 1981 yılından bu yana çizgisini bozmadan yemek sektöründeki başarısından dolayı ziyarette bulundular.

Olba Rotary Kulübü, Tarsus’lu Murat Ustaya,  2022-23 Dönemi Rotary Meslek Hizmet Ödülleri kapsamında, “Unutulmaya Yüz Tutmuş Meslekler” dalında ödül verdi. Ödül töreni, Murat Usta’nın Olba Rotary Kulübünü ziyaret etmesi ile birlikte takdim edildi.

Olba Rotary Kulübü daha sonra  2022-23 yılı Rotary Meslek Hizmet Ödülleri kapsamında, Mersin’de yaşayan başarılı İş İnsanı ödülünü,  Ayla Harp’a verdi.

Olba Rotary Kulübünün Yönetim ve Danışma Kurulu toplantısına davet edilen iş insanı Ayla Harp, Olba Rotary Kulübü Başkanı Özge Karaarslan ve üyeleri tarafından ağırlanırken,  Olba Rotary Kulübü Başkanı Özge Karaarslan’da,  başarılı iş insanı Ayla Harp’a ödülünü takdim etti.

Olba Rotary Kulübü Başkanı Özge Karaarslan, kendi sektörlerinde başarılı olan iş insanlarını ödül vererek, desteklemeye devam edeceklerini söyledi.

Karaarslan, “Olba Rotary Kulübü olarak, kendin dinamiklerine dokunmaya devam edeceğiz. Başarılı olan iş insanlarımızı da destekleyerek, sektörde daha iyi noktalara gelmeleri için çaba harcamaya devam edeceğiz” dedi.


ETİKETLER :
Diğer GÜNCEL haberleri
Copyright © 2024 Günaydın Mersin Gazetesi Tüm hakları saklıdır.
pendik evden eve nakliyatkartal evden eve nakliyattuzla evden eve nakliyatevden eve nakliyat
Gazetemiz MEİGDER Üyesidir
Meigder