NC Naturel Care, markalaşma yolunda
Mersin Sondakika

NC Naturel Care, markalaşma yolunda

NC markasıyla doğal içerikli kişisel bakım ürünleri üreten girişimci Neslihan Cangüler, yeni 15 kalem doğal ürün grubuna resmiyet kazandırma yolunda. Firma yıl sonunda ürün portföyünü genişleterek ihracat pazarında olmayı hedefliyor.
Bu haber 2023-06-14 17:31:30 eklenmiş

 

NC Naturel Care, markalaşma yolunda

 

NC markasıyla doğal içerikli kişisel bakım ürünleri üreten girişimci Neslihan Cangüler, yeni 15 kalem doğal ürün grubuna resmiyet kazandırma yolunda. Firma yıl sonunda ürün portföyünü genişleterek ihracat pazarında olmayı hedefliyor.

 

GÜNAYDIN MERSİN

 

NC Naturel Care markasıyla 90 metrekare alanda yaklaşık 3 yıldır faaliyetine devam eden Cangüler, zararlı kimyasallardan korunmak ve korumak amacıyla alanında uzman isimlerden eğitimler alarak başladığı üretimde yürüttüğü ARGE çalışmaları ile ürün çeşitliliğini arttırarak kendi işini kurdu. Cangüler, “ İnsan için en saf ve en doğal ürünü üretmek maksadıyla çıktığımız bu yolda NC Natural Care firması doğdu” dedi.

Butik üretim ile diğer firmalardan farklı konumda olduklarını ifade eden girişimci Neslihan Cangüler, raflarda ürün bekletmediklerini siparişin teslim edilmeden kısa süre önce yapılmasına özen gösterdiklerini söyledi.

Yurt içinde birçok rafta ve dijital satış kanallarında yer alan ürün gruplarını doğallığını bozmadan yurt dışına taşımayı planladıklarını söyleyen Cangüler, büyüme hedefleri doğrultusunda ARGE ve yatırıma ağırlık verdiklerini söyledi. 

“BAZI ÖZEL FORMÜLLERİMİZDE ALTIN VE GÜMÜŞ SUYU KULLANIYORUZ”

Üretimde kaynağı pozitif enerjiden aldıklarını söyleyen Cangüler, enerjinin ürüne yansıdığını dolayısıyla negatif durumlarda üretim yapmadığını kaydetti. ARGE çalışmaları için atölyeyi kullandıklarını söyleyen Cangüler, “Bazı özel formüllü ürün gruplarında altın ve gümüş suyu kullanıyoruz. Büyük çaplı üretimleri sağlık bakanlığı koşullarına uygun oluşturulmuş kozmetik laboratuvarlarda gerçekleştiriyoruz. Homojenizatör, Katı şampuan press makinası, Distile su cihazı, pH metre, beherler gibi laboratuvar ekipmanlarına sahibiz.” dedi.

Sürekli en iyisini bulma çabasıyla çıktıkları yolda ham madde stokuna önem verdiklerini ifade eden Cangüler, en iyiyi en uyguna müşteriye ulaştırabilme çabası içerisinde olduklarını söyledi. Firma, 2024 yılında kapasite artışına gitmeyi hedefliyor.

“KOZMETİKLERİN KALİTESİ, BİLEŞENLERİN KOMBİNASYONUNDADIR”

Kozmetikler cildi ve saçı sağlıklı tutmak, vücudu temizlemek ve güzelleştirmek, daha çekici kılmak ve görünümünü bir nebze olsun değiştirmek amacıyla uygulanmaktadır diyen Cangüler, sorunları tedavi etmemeleri ile ilaçlardan farklı olan bu ürünlerin düzenli ve sürekli kullanım yoluyla cildi doğal haline yaklaştırdığını söyledi. Cangüler, “Başka bir deyişle kozmetikler problemsiz cildi teşvik etmek için uygulanır. Doğal iyileştirme gücünü arttırdığı gözlenir. Kozmetiklerin kalitesi, bileşenlerin kombinasyonundadır diyebiliriz. Üretimde kullanılan ham maddelerin kalitesi ne kadar iyi olursa olsun, doğru miktarlarda ve uygun karşılıklarıyla birleştirilmesi gerekir.” dedi.

“ÜNİVERSİTELERDE EĞİTİM DÜZENLEMEYİ PLANLIYORUZ”

Daha önce okullarda öğrenciler ile sabun yapımı üzerine atölye çalışmaları yaptıklarını söyleyen Cangüler,Mersin Üniversitesi Girişim Limanı Müdürü Duygu Hıdıroğlu ile ortak çalışma yürüttüklerini Üniversite bünyesinde workshoplar düzenleyip, eğitimler vermeyi planladıklarını söyledi.

 


ETİKETLER :
Diğer EKONOMİ haberleri
Copyright © 2024 Günaydın Mersin Gazetesi Tüm hakları saklıdır.
pendik evden eve nakliyatkartal evden eve nakliyattuzla evden eve nakliyatevden eve nakliyat
Gazetemiz MEİGDER Üyesidir
Meigder