CHP’DEN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMASI
Mersin Sondakika

CHP’DEN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMASI

CHP Mersin İl Başkanlığı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı her sene olduğu gibi bu senede büyük bir kalabalık eşliğinde kutladı.
Bu haber 2023-04-23 14:25:57 eklenmiş

 

CHP’DEN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMASI

 

CHP Mersin İl Başkanlığı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı her sene olduğu gibi bu senede büyük bir kalabalık eşliğinde kutladı.

 

GÜNAYDIN MERSİN

 

CHP Mersin İl Başkanlığı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Cumhuriyet Meydanı’ndaki resmi töreninin ardından ayrı bir kutlama gerçekleştirdi.

Kutlama töreninde konuşan CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür, 14 Mayıs’ta yapılacak Genel seçimin önemine vurgu yaparak Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı seçilmesiyle birlikte tüm toplum kesimlerinin kucaklaştığı, barış ve refah içinde yaşayan bir ülke inşa edileceğini ve ülkenin saraydan değil, milletin meclisi üzerinden yönetileceğini dile getirdi.

Partililerin ve halkın yoğun katılımıyla gerçekleşen törende CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür, CHP Mersin İl Kadın Kolları Başkanı Gülşah Yıldırım Genç ve CHP Mersin İl Gençlik Kolları Başkanı Alkım Sümer, Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in, CHP Mersin milletvekilleri Ali Mahir Başarır’ın, Alpay Antmen’in, Cengiz Gökçel’in, CHP Mersin Milletvekili adaylarının ve çok sayıda partilinin katıldığı törende saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından konuşan CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür şunları söyledi:  “Değerli yol arkadaşlarım, 23 Nisan 1920 Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı ve millet iradesinin temsil edildiği, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı gün. Ancak mevcut iktidar döneminde bu bayram, cumhuriyetin kazanımlarıyla ilgili diğer tüm bayramlar gibi, coşkudan uzak, sönük ve göstermelik bir biçimde kutlanıyor. Ve bizler yıllardır bu tavra inat 23 Nisanlarda alanlarda kendi kutlamamızı yapıyoruz. Ancak bu yılki 23 Nisan’ın bir özelliği var. Bugün burada az önce mevcut iktidarın son göstermelik töreni yaşandı. Ve biz iktidardan önceki son 23 Nisan’ı kutluyoruz. Bizim iktidarımızda 23 Nisanlar, 29 Ekimler, 30 Ağustoslar göstermelik törenlerle değil, anlamına layık bir şekilde coşkuyla ve istekle kutlanacak, stadyumlarda caddelerde sevinçle kutlanacak. Bunun için halkımıza söz veriyorum.  Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte tek adam saltanatına son vereceğiz ve milletin iradesini yeniden egemen kılacağız. Tüm toplum kesimlerinin kucaklaştığı, barış ve refah içinde yaşayan bir ülke inşa edeceğiz. Ülkeyi saraydan değil, milletin meclisi üzerinden yöneteceğiz. İktidarımızda tüm ülke hakkını alacak. Yıllardır yatırımlardan payını alamayan Mersin, hakkını alacak. Ülkemize hak, hukuk, adalet gelecek. Çocuklarımız özgür, ferah ve çağdaş bir ülkede özgürce ve coşkuyla bayramlarını kutlayacak, geleceğe umutla bakacak ve Türkiye’ye yeniden bahar gelecek.”


ETİKETLER :
Diğer SİYASET haberleri
Copyright © 2024 Günaydın Mersin Gazetesi Tüm hakları saklıdır.
pendik evden eve nakliyatkartal evden eve nakliyattuzla evden eve nakliyatevden eve nakliyat
Gazetemiz MEİGDER Üyesidir
Meigder