Mersin Yıldız Koleji’nde eğitim, öğretim dönemi
Mersin Sondakika

Mersin Yıldız Koleji’nde eğitim, öğretim dönemi

Kısa sürede eğitimde Mersin’in marka isimleri arasındaki yerini alan Mersin Yıldız Okulu, 2022-2023 eğitim ve öğretim yılına hazır.
Bu haber 2022-09-08 15:10:45 eklenmiş

 

Mersin Yıldız Koleji’nde eğitim, öğretim dönemi

 

Kısa sürede eğitimde Mersin’in marka isimleri arasındaki yerini alan Mersin Yıldız Okulu, 2022-2023 eğitim ve öğretim yılına hazır.

 

GÜNAYDIN MERSİN

 

Eğitim ve öğretimdeki başarısı ile dikkatleri çeken Mersin Yıldız Koleji, ana okulundan,  LGS’ye hazırlanan 8. sınıfa kadar çocukların birey olma yolunda uzman eğitim kadrosu ile öne çıkıyor.

Mersin Yıldız Koleji Kurucu Müdürü Cem Barut, uzun yıllardır eğitim ve öğretim alanında binlerce öğrencinin hayatına yön verdiklerini ve bundan sonra da yön vermeye devam edeceklerini söyledi.

Barut, “Biz burada sadece eğitim vermiyoruz. Çocuklarımızı hayata da hazırlıyoruz. Okulumuz ana  okulundan LGS 8’e kadar eğitim veren uzman kadroya sahip. Mersin Yıldız Koleji,  akademik becerilerin, sosyal, duygusal ve fiziksel becerilerle dengeli biçimde gelişmesine önem veriyor. Bu düzeyde bir başarı için her bir öğrenciyi olduğu kadar , her bir öğretmeni de aynı ciddiyetle takip etmek ,sistematik eğitimler ve geri bildirimlerle beslemek, liderlik etmek önemlidir. Mersin Yıldız Koleji  bu gereksinimler göz ününde bulundurarak, eğitim ve öğretim alanına atılmıştır” dedi.

“HER ALANDA ÖRNEK OLACAK ÖĞRENCİ YETİŞTİRİYORUZ”

Toplumun her alanında örnek olacak öğrenci yetiştirdiklerini ifade eden Barut, “Geleceğimiz gençlerimizin, geleceklerini inşa ederken, “Önce İnsan” düşüncesinden hareketle; sevgi, saygı, güven, adalet, empati kurma, sorumluluk alma, çaba gösterme, yardımlaşma değerleri güçlü vb. nitelikleri içselleştirerek davranışa dönüştürmüş bireyler yetiş gerekliliği yol haritamızdır. Başka bir deyişle amacımız; hakkını arayan, arkadaşının da hakkını koruyan ama bunu saygı sınırları içerisinde yapabilen, özgüveni yüksek bireyler yetiştirmektir. Bunu sağlamanın en kestirme yolu ise onları sanat ve sporla buluşturmaktan geçer” diye konuştu.


ETİKETLER :
Diğer EĞİTİM haberleri
Copyright © 2024 Günaydın Mersin Gazetesi Tüm hakları saklıdır.
pendik evden eve nakliyatkartal evden eve nakliyattuzla evden eve nakliyatevden eve nakliyat
Gazetemiz MEİGDER Üyesidir
Meigder