Elazığ Ticaret Odasına ziyaret
Mersin Sondakika

Elazığ Ticaret Odasına ziyaret

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası 31. Komite üyeleri, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.
Bu haber 2023-07-26 14:46:18 eklenmiş

 

Elazığ Ticaret Odasına ziyaret

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası 31. Komite üyeleri, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

HABER MERKEZİ

 Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan’ı, Mersin 31.Komite Üyesi ve Akretide KOBİ danışmanı, müşaviri ziyarette bulundu. 15 Temmuz Darbe Girişimi ve Milletin Zaferi ile milli iradeye sahip çıkan Türk Milletinin, 15 Temmuz Direnişinin yıl dönümü öncesi, kendilerini kabul eden Elazığ Ticaret Odasına teşekkür eden Mersin heyeti, daha sonra bir dizi temaslarda bulundular.

Bu ziyarette Ulusal ve Uluslararası projeler, KOBİ ve Dünya Kadın Girişimci liderlerinin Mersin’de ağırlanması projesi ve Elazığ, Doğunun Marka Şehri gelişme ve iş planları hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

KOBİ Danışmanı Binnur Yetik, “Elazığ Ticaret Odası Başkanı İdris Alan, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu yeni Başkanı Hakan Sefa Çakır'ın yeni görevinde başarı dileklerini iletmesinin ardından, Mersin değerini bir kez yaşamak ve yaşatmanın gururunu yaşadık. Başkan İdris Alan ve Yönetim ekibine teşekkür eder, İki şehir arasındaki projelerde aktif olarak bağların kurulmasını temenni ediyorum” dedi.


ETİKETLER :
Diğer EKONOMİ haberleri
Copyright © 2024 Günaydın Mersin Gazetesi Tüm hakları saklıdır.
pendik evden eve nakliyatkartal evden eve nakliyattuzla evden eve nakliyatevden eve nakliyat
Gazetemiz MEİGDER Üyesidir
Meigder