Olba Rotary Kulübünde nöbet değişimi
Mersin Sondakika

Olba Rotary Kulübünde nöbet değişimi

Mersin Olba Rotary Kulübü üyeleri, Divan Otelinde bir araya gelerek, devir teslim töreni düzenlediler.
Bu haber 2022-07-24 12:20:17 eklenmiş

 

Olba Rotary Kulübünde nöbet değişimi

 

Mersin Olba Rotary Kulübü üyeleri, Divan Otelinde bir araya gelerek, devir teslim töreni düzenlediler.

 

GÜNAYDIN MERSİN

 

Mersin Olba Rotary Kulübü Başkanı Ersay Ersoy, görev süresince yaptığı çalışmalar hakkında bilgilendirme yaparken, görevini teslim ettiği yeni Başkan Özge Karaaslan Tilki’nde başarılı çalışmalara imza atacağına inandığını söyledi.

Mersin Olba Rotary Kulübü Dönem Başkanı Ersay Ersoy, Kulüp olarak özellikle pandemi döneminde bir çok konuda yardım ettiklerini ve yeni projelerle Mersin Olba Rotary Kulübünün misyonunu daha üst seviyelere çekmeye çalıştıklarını söyledi.

Ersoy, “Kulübümüzün aktif bir misyonu vardı.  Biz bunu daha yukarılara taşımak,  daha sinerjik bir şekilde yapalım istedik ve bu konuda başarılı olduğumuza inanıyorum. Üye sayımız çok yüksekti ve daha  sonra bir pandemi yaşandı. Pandemiden dolayı bir azalma oldu.  Yaptığımız çalışmalarla yeniden üye sayımızı arttırdık ve şu anda 24-25 kişi olarak görevimize devam ediyoruz Bugün de 2 tane üyemiz aramıza katıldı. Ailemiz gitgide büyüyor.  Bu ailenin içerisinde olmaktan dolayı hem mutluyum, hem de onur duyuyorum. Mersin Olba Rotary Kulübü üyelerimiz yaptıkları çalışmalarla, projelerle kulübümüzü üst noktalara kadar getirdi. Bundan dolayı bütün üyelerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca bu başarıda üyelerimizin eşlerinin de büyük katkıları var.  Yeni dönemde de aynı heyecan, enerji ve katkılarımızla devam edeceğiz” dedi.

“GÖREVİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPACAĞIZ”

Ersoy, konuşmasının ardından yeni başkan yeni Başkan Özge Karaaslan Tilki’yi kürsüye davet ederek, dönem başkanlığını devir etti ve kendisine çiçek takdim etti.

Yeni başkan Tilki’de, “Bu görevi başarı ile sürdüren başkanımız Ersay Ersoy’a teşekkür ediyoruz. Onların başarısının devamı için çalışmalarımızı titizlikle sürdüreceğiz. Yeni projelerle Mersin Olba Rotary Kulübünü daha üst seviyelere taşıyacağız” dedi.

Konuşmaların ardından yeni üyelere rozet takdimi yapılırken, Rotary Kulübüne verdikleri desteklerden dolayı da diğer üyelere de birer plaket verildi.

 


ETİKETLER :
Diğer YEREL haberleri

En çok okunanlar

Copyright © 2024 Günaydın Mersin Gazetesi Tüm hakları saklıdır.
pendik evden eve nakliyatkartal evden eve nakliyattuzla evden eve nakliyatevden eve nakliyat
Gazetemiz MEİGDER Üyesidir
Meigder