MDOB “La Travıata” Rejili konser ile yeniden sanatseverler ile buluşacak
Mersin Sondakika

MDOB “La Travıata” Rejili konser ile yeniden sanatseverler ile buluşacak

Mersin Devlet Opera ve Balesi tarafından rejili konser formatıyla daha önce sahnelenip, seyircilerin büyük beğenisini toplayan “La Traviata” 16 Kasım 2021 Salı saat 20.00’da Mersin Opera Sahnesinde yeniden izleyici ile buluşacak.
Bu haber 2021-11-14 13:55:11 eklenmiş

 

MDOB “La Travıata” Rejili konser ile yeniden sanatseverler ile buluşacak

 Mersin Devlet Opera ve Balesi tarafından rejili konser formatıyla daha önce sahnelenip, seyircilerin büyük beğenisini toplayan  “La Traviata” 16 Kasım 2021 Salı saat 20.00’da Mersin Opera Sahnesinde yeniden izleyici ile buluşacak.

 GÜNAYDIN MERSİN

 Dünyada eserleri en çok sahnelenen opera bestecisi Giuseppe Verdi’nin ünlü eseri “La Traviata” operasının rejisörlüğünü Melih ÖZTÜRK gerçekleştirecek.

Orkestra şefliğini Davide Damıanı, koro şefliğini Anıl Aydın’ın yapacağı eserin koreografisini Berna Turhan İleri, dekor ve kostüm tasarımını Hatice Kaptı, ışık tasarımını Barış Aslan üstleniyor.  “La Traviata” eserinin anlatımı tiyatro ve tv oyuncusu Volkan Severcan tarafından yapılacak.

Eserin solist sanatçıları; Hale Soner Kekeç, Bülent Bezdüz, Cengiz Sayın, Nihan Çetin Aydın, Tolga Erden, Özlem Pamuk, Onur Polat, Hakan Yıldız, Korhan Dinçer.

 La Traviata rejili konserinin biletleri www.biletinial.com ya da Mersin Devlet Opera ve Balesi gişelerinden alınabilir.


ETİKETLER :
Diğer MAGAZİN haberleri

En çok okunanlar

Copyright © 2024 Günaydın Mersin Gazetesi Tüm hakları saklıdır.
pendik evden eve nakliyatkartal evden eve nakliyattuzla evden eve nakliyatevden eve nakliyat
Gazetemiz MEİGDER Üyesidir
Meigder