TTF MERSİN SENYÖR HAFTA SONU TENİS TURNUVASI
Mersin Sondakika

TTF MERSİN SENYÖR HAFTA SONU TENİS TURNUVASI

Türkiye Tenis Federasyonu Mersin Senyör Hafta sonu Tenis Turnuvası, 7-10 Ekim 2021 tarihleri arasında, Mersin Tenis İhtisas Kortlarında düzenlendi ve Pazar günü oynanan final maçları ile sona erdi.
Bu haber 2021-10-17 12:15:57 eklenmiş

 

TTF MERSİN SENYÖR HAFTA SONU TENİS TURNUVASI

 

Türkiye Tenis Federasyonu  Mersin Senyör Hafta sonu  Tenis Turnuvası, 7-10 Ekim  2021 tarihleri arasında, Mersin Tenis İhtisas Kortlarında düzenlendi ve  Pazar günü oynanan final maçları ile sona erdi.

 

GÜNAYDIN MERSİN

 

METİK kortlarında düzenlenen turnuvaya, İstanbul, İzmir, Antalya, Konya, Gaziantep, Malatya, Hatay, Osmaniye, Adıyaman, Adana ve Mersin’den  toplam 9 kategoride,  erkeklerde 50 sporcu, bayanlarda ise  30 sporcu katıldı.

METİK tenisçilerinden,  Bayanlarda  Emine İnangil ve Necla Bayıroğlu,  Erkeklerde ise,  Aykut Tekin şampiyon oldu.

Diğer katılımcı sporculardan, Bayanlarda Berna Şanlı, erkeklerde ise,   Ferhat Akkaya, Gökhan Özdemir, Fikret Arpaç ve Metin Kamiloğlu  final oynadılar.

METİK Başkanı Ahmet Atakan, “Başarılarından dolayı sporcularımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Tüm katılımcı sporcularımıza da katılımlarından dolayı ayrıca teşekkür ederiz.

Bu tür organizasyonlarda  maddi ve manevi bizlere destek veren tüm  Kamu Kurum ve kuruluşlara, Turnuvanın  Başhakemi Faruk Küreci  ve ekibine, sağlık sponsorumuz  olan  Mersin IMC hastanesine  ve  emeği geçen herkese teşekkür eder, saygılarımızı sunarız” dedi.


ETİKETLER :
Diğer SPOR haberleri

En çok okunanlar

Copyright © 2024 Günaydın Mersin Gazetesi Tüm hakları saklıdır.
pendik evden eve nakliyatkartal evden eve nakliyattuzla evden eve nakliyatevden eve nakliyat
Gazetemiz MEİGDER Üyesidir
Meigder