Access Bars ile yaşama ‘Merhaba’ de
Mersin Sondakika

Access Bars ile yaşama ‘Merhaba’ de

Ekonomik yıkım, krizler, hayat pahalılığı, kuraklık, salgın ve daha pek çok felaket üst üste gelince insanlar yeni arayışlara girmeye başladı.
Bu haber 2021-10-13 13:06:52 eklenmiş

 

Access Bars ile yaşama ‘Merhaba’ de

 

Ekonomik yıkım, krizler, hayat pahalılığı, kuraklık, salgın ve daha pek çok felaket üst üste gelince insanlar yeni arayışlara girmeye başladı.

 

GÜNAYDIN MERSİN

 

Yaşadıkları sıkıntıları aşmakta zorlanan insanlar alternatif çözüm önerileri ile zihin sağlıklarını diri tutmaya çalışıyor. Böylesi durumlarda çıkış arayanların başvurduğu yöntemlerden birisi de Access Bars. İnsanın kafa bölgesinde bulunan 32 bars noktasına hafif dokunuşlarla enerji ile bilinçaltı temizliği yaptırıyor.

Mersin’de Access Bars uygulamasını uzman Selvinaz Şen, Bars yapmak isteyen kişilerin öncelikle bunu kendisine layık görüp istemesi gerektiğinin altını çiziyor.

Access Bars tekniğinin Amerika’da Gary Douglas tarafından ortaya çıkan ve Dr. Dain Heer ile birlikte geliştirilerek dünyaya yayılan bir sistem olduğu bilgisini aktaran Selvinaz Şen, “Yargılardan uzak, olumlu veya olumsuz bir şekilde bizi kilitleyen, daha ötesine geçmemize izin vermeyen her türlü durum, duygu, düşünceden bizi sıfır noktasına taşımayı sağlayan çok etkili bir araçtır. Bilinç altında sahip olduğunuz sizin bildiğiniz ya da bilmediğiniz bir çok korku ve kaygının  Bars ile silinmesini sağlıyoruz. Kişi bunun farkında bile olmayabilir. Bars bunu halleder. Bizi bilince taşır. Bilinç, yaşamımızdaki her anda kendimizi veya başka birini yargılamadan var olma yeteneğidir.

Access Bars, olmasının mümkün olmadığına karar verdiğimiz her şeyin gerçekleşmesi için bize kapıları açmayı gösterir. Kendinizi ve etrafınızdaki herkesi bilinçaltının tutsaklığından kurtarabilirsiniz” ifadelerini kullandı.

“NE YAŞANIRSA YAŞANSIN, BAŞKA BİR OLASILIK MÜMKÜN”

Access Bars’ın amacı korkularla sıkışmışlıktan kurtararak başka bir olasılık olduğunu anlatacak kapıları açmak olduğunun altını çizen Selvinaz Şen, “Çünkü korkularımız, saplantılarımız bizi hapseder ve en kötüsü de korktuğumuz şey mutlaka başımıza gelir.

Bu bir var oluştur. Kişi yaşam karmaşası içinde kendini yok eder. Yaşamda kendinizi yok ederseniz yaşamı da yok edersiniz.  Bilinçaltımızda olan şeyi yaşarız. Access Bars sizi korkularınızla yüzleştirerek onu geriye itmenizi sağlar. Access Bars, insanın öğretiler ve bilinçaltına yerleştirilen koşullar yerine kedini tanımasını sağlıyor. Toplumsal olaylar kişilerin bakış açısını belirleyemez. Sen değişirsen dünya değişir. Bu gerçeği bilerek ben bunu sürdürebilir miyim yoksa sürdürmeli miyim diye kendimize sormalıyız. Sonra karar verirsiniz. Çünkü hayat seçimlerden ibarettir. Geride kalan her şey o seçimlerin bahaneleridir. Evrene doğru soruyu sorduğun anda o senin için çalışmaya başlayacaktır” diye konuştu.

“KORKULARIMIZI, SAPLANTILARIMIZI, BİR KENARA BIRAKIRSAK GERİYE HUZUR VE MUTLULUK KALIR”

Evrene doğru sorular sormanın kişinin sıkıntılarından kurtuluşun ilk adımı olduğuna dikkat çeken Access Bars uygulayıcısı Selvinaz Şen, şu ifadeleri kullandı: “Ağlayarak Access Bars yapmaya gelen ve çıkarken sevinçten oynayan insanları görüyorum. Bu hiç te ütopik bir durum değil. Eğer korkularımızı, saplantılarımızı, bir kenara bırakırsak geriye huzur ve mutluluk kalır. Duygu düşünce ve hislerin yüzde 90’ı bize ait değil. Toplumsal ilişkilerimiz ve paylaştığımız ortamlardan kaptığımız şeyleri bir süre sonra bize aitmiş gibi hissediyoruz. Yanımızda, altımızda, üstümüzde yaşayan insanların duygularını alıp sanki bize aitmiş gibi yaşıyoruz. Oysa bir düşünce oluştuğunda ‘bu kime ait’ diye sormalıyız. Göreceksiniz ki bu olumsuz düşünce yok olup gidecektir.”

 

 

 

 

 

 


ETİKETLER :
Diğer SAĞLIK haberleri

En çok okunanlar

Copyright © 2024 Günaydın Mersin Gazetesi Tüm hakları saklıdır.
pendik evden eve nakliyatkartal evden eve nakliyattuzla evden eve nakliyatevden eve nakliyat
Gazetemiz MEİGDER Üyesidir
Meigder