Korkmaz, futbolcu izlemeye devam ediyor
Mersin Sondakika

Korkmaz, futbolcu izlemeye devam ediyor

Antalyaspor’un scoutlarından Ahmet Korkmaz, yurt içi ve yurt dışında futbolcu izlemeye devam ediyor.
Bu haber 2021-09-19 13:25:04 eklenmiş

 

Korkmaz, futbolcu izlemeye devam ediyor

Antalyaspor’un scoutlarından Ahmet Korkmaz, yurt içi ve yurt dışında futbolcu izlemeye devam ediyor.

GÜNAYDIN MERSİN

Daha önce de Mersin’den bir çok yetenekli futbolcuyu Ankaraspor, Antalyaspor, Alanyaspor gibi kulüplere kazandıran Korkmaz, Mut’ta 80’e yakın genç futbolcuyu yakından izleyerek, 3-4 futbolcuyu Antalyaspor alt yapısına kazandırmak için kolları sıvadı.

MERSİN FUTBOLCU CENNETİ

Her konuşmasında Mersin’e ayrı bir parantez açan Antalyaspor’un başarılı scoutu Ahmet Korkmaz, “Mersin futbolcu cenneti. O kadar yetenekli oyuncular var ki, kulüplerimizin bunları görmesi lazım. Mersin’den sonra Mut’ta izlediğim 80’e yakın genç futbolcunun arasında 4-5 tanesi süper liglerin hepsinin alt yapısında oynayacak yeteneklerde. Göremediğimiz yetenekli çocuklarımızda maalesef ellerinden kimse tutmadığı için kaybolmaya mahkum oluyorlar” dedi.

ANTALYASPOR’UN GELECEĞİ BU ÇOCUKLARIN ELLERİNDE

Kulüplerin borç batağında olduğunu ifade eden Korkmaz, “Artık tüm kulüplerimiz alt yapılarından oyuncu çıkarmaya çalışıyor. Çünkü yabancı futbolcu sınırlaması ve gelen yabancıların istenilen performansları sağlayamamasından, maliyetlerinin de yüksek olmasından dolayı geleceği alt yapıda görüyorlar. Mersin’in profesyonelleri de bu çocuklarımıza sahip çıksınlar. Onları bünyelerine katsınlar. Dışardan futbolcu alma devri bitti” diye konuştu.

SEDAT KARABÜK’ÜN TÜRK FUTBOLUNA KATKISI BÜYÜK

Antalyaspor’un başarısında pay sahibi olan isimlerin başında gelen Sedat Karabük’le de ilgili görüşlerini açıklayan Korkmaz, “Sedat Karabük, Türk futboluna büyük katkı sunmuş isimlerden. Onunla birlikte çalışmak benim için büyük bir şans. Gerçekten kendi alanında bir duayen. Gittiği her kulüpte yetenekli çocukları Türk futboluna kazandırıyor. Şuanda Antalyaspor’un A kadrosunda oynayan gençlerde büyük emeği vardır” şeklinde konuştu.


ETİKETLER :
Diğer SPOR haberleri

En çok okunanlar

Copyright © 2024 Günaydın Mersin Gazetesi Tüm hakları saklıdır.
pendik evden eve nakliyatkartal evden eve nakliyattuzla evden eve nakliyatevden eve nakliyat
Gazetemiz MEİGDER Üyesidir
Meigder