2023 Yaz saç modelleri
Mersin Sondakika

2023 Yaz saç modelleri

Kadın Kuaförü Baran Şengezer, 2023 Kadın Yaz saç modellerinin kadına farklı bir çehre kazandırdığını söyledi.
Bu haber 2023-06-14 16:58:21 eklenmiş

 

2023 Yaz saç modelleri

 

Kadın Kuaförü Baran Şengezer, 2023 Kadın Yaz saç modellerinin kadına farklı bir çehre kazandırdığını söyledi.

 

GÜNAYDIN MERSİN

 

Kadınların özellikle, 2023 yılında trendleri yakından takip ettikleri saç ve kıyafet modelleri olduğuna dikkat çeken Şengezer, 2023 yılının, saç kesiminde cesur olanların yılı olacağını ifade etti.

Kadın Kuaförü Baran Şengezer, 2023 yılında kadın saç modellerinde öne çıkan modeller arasında kısa saç olduğunu söyledi.

Şengezer, “Çünkü bu yıl, kısa saç moda. Ancak bunların yanında uzun saç kesimleri de mevcut. Yeni yılda stiline farklılık katmak isteyenler için bob, pixie, bixie, sahg, lob gibi birçok kesimi de moda arasındaki yerini alıyor. Bu yıl modeller öylesine çeşitli ki, herkes kendine en uygun en uygun olanı bulmakta zorlanmayacak. Geçtiğimiz yılın öne çıkan doğal dalgalar ve klasik saç kesimlerinin yanı sıra atkuyruğu, topuz ve benzeri modellerde mevcut” dedi.

MİKRO BOB’LAR

Saç modellerinin dünyada her yıl değişim gösterdiğine dikkat çeken Şengezer, “Saçlarda modaya uygun bir bob kesimi olmadan hiçbir sezon tamamlanmış sayılmaz. 2023 yazında, klasik saç kesiminin bu en kısa versiyonu öne çıkıyor. Mikro bob'u bu kadar özel yapan şey ise, kesiminin kulağın hemen altında hatta kulağın ortasında bitmesi. Bu saç modeli kakülle birleştiğinde rahat bir ‘Fransız Bob’ tarzına dönüşebilir. Bununla birlikte 2023 yazının en popüler stilinin küt ve tek uzunluktaki modeller olduğunu söyleyebiliriz” diye konuştu.

 GERİYE TARANMIŞ SAÇLAR

Şengezer, “Saçı geriye doğru tarayarak elde edilen rahat görünüm için 2023 yazının belki de en pratik kullanımlı saç modeli trendi diyebiliriz. Bu saç modeli, saçların basitçe arkaya doğru taranmasıyla elde ediliyor. Gevşek bırakılabilen veya başın arkasında bir topuz şeklinde toplanabilen bu saç trendi bizim de favorimiz. Ensede örgü ile de belirginleştirilerek kullanılabiliyor” şeklinde konuştu.

AT KUYRUKLARI

Atkuyruğu modelleri ile de ilgili bilgi veren Şengezer, “Atkuyrukları geçtiğimiz yıl muhteşem geri dönüş yaptı ve moda haftalarının podyumlarında yerini aldı. İster yarım dediğimiz yukarıda toplanmış atkuyruğu, ister çocukluk günlerimizden hatırladığımız klasik atkuyruğu olsun, 2023'te bu saç modeli trendinin tüm varyasyonlarını göreceğiz.”

 


ETİKETLER :
Diğer MAGAZİN haberleri

En çok okunanlar

Copyright © 2024 Günaydın Mersin Gazetesi Tüm hakları saklıdır.
pendik evden eve nakliyatkartal evden eve nakliyattuzla evden eve nakliyatevden eve nakliyat
Gazetemiz MEİGDER Üyesidir
Meigder