Tesla’nın sırrını çözen Dündar’dan kaçırılmayacak eğitim!
Mersin Sondakika

Tesla’nın sırrını çözen Dündar’dan kaçırılmayacak eğitim!

Tesla’nın 3 6 9 Sırrı’ını çözen Türk olarak da bilinen Mersin’deki ReLife Academy Kurucusu, eğitmen, yazar Zeynep Dündar, varlığınızı arttıracak eşsiz deneyimler yaşatacak 3 6 9 Varlık Sırrı Kitabı için İstanbul’da uygulama eğitimi düzenleyecek.
Bu haber 2023-05-03 14:31:06 eklenmiş

Tesla’nın sırrını çözen Dündar’dan kaçırılmayacak eğitim!

 

Tesla’nın 3 6 9 Sırrı’ını çözen Türk olarak da bilinen Mersin’deki ReLife Academy Kurucusu, eğitmen, yazar Zeynep Dündar, varlığınızı arttıracak eşsiz deneyimler yaşatacak 3 6 9 Varlık Sırrı Kitabı için İstanbul’da uygulama eğitimi düzenleyecek. 

 

GÜNAYDIN MERSİN

 

Uzun yıllar ABD’de yaptığı araştırmalar sonrasında en büyük sırrın insanın genetik hafızası içinde saklı olduğunu ve aslında bu sırların ortaya çıkması ile hayatların nasıl değişebileceğini bulan Tesla’nın 3 6 9 Sırrı’ını çözen Türk olarak da bilinen Mersin’deki ReLife Academy Kurucusu, eğitmen, yazar Zeynep Dündar, İstanbul’da eğitim vermeye hazırlanıyor.

KENDİ VARLIK SIRRINIZI ÇÖZEBİLİRSİNİZ

3 6 9 Varlık Sırrı adını verdiği bu çözümlemeyi aynı isimle yayınladığı kitap ve eğitimle halkla buluştan Dündar, kitabın sayfaları arasında gezerken Türk Mitolojisi’nden pek çok hikayeyi okuyor.

Eğitimler ile; Kam Davulu ile soylar boyu etkisi süren finansal döngülerden çıkıyor, DNA’ya kayıtlı sembolleri öğreniliyor, çekirdek inançların varlığı nasıl etkilediği öğreniliyor.

Zeynep Dündar’ın bu sırları açıklarken pek çok uygulamalı yöntemi anlatması ile kitap sadece okunur olmaktan çıkıp bir uygulama kitabı haline geliyor ve 3 6 9 ile kişinin kendi Varlık Sırrı’nı çözmesini sağlıyor.

MUCİZE YAŞAMIN ADI; ZEYNEP DÜNDAR

ReLife Academy Kurucusu Zeynep Dündar, geçirmiş olduğu iki kanser tehlikesi ve iki beyin kanamasından, hafızasını altı ay kaybedip tekrar hatırlamaya başladıktan sonra İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde yapmış olduğu Tezli Aile Danışmanlığı ve Eğitmenliği Yüksek Lisansı ile ‘hayata yeniden yeniden başlamanın mümkün olduğunun’ canlı bir kanıtı olarak 3 6 9 Varlık Sırrı sistemini tüm dünyaya tanıtma ve duyurma gayreti içerisinde.

Zeynep Dündar, bu gayretle 40 yaşından sonra yaşadığı, büyüdüğü topraklardan ayrılarak, ABD’ ye yerleşti ve burada araştırmalarını sürdürdü.

Nisan Ayı içerisinde yayınlanması öngörülen ‘369 VARLIK SIRRI’ adlı bir kitabı ile okurları ile buluşmaya hazırlanan Dündar, 230 sayfalık bu kitap içinde okuyucunun, tıpkı Orhan Pamuk’un Yeni Hayat’ta ifade etmiş olduğu gibi, “Bir gün bir kitap okudum ve bütün hayatım değişti” demesini hedefliyor.

HAYATA YENİDEN, YENİDEN BAŞLAMAK MÜMKÜN

Öte yandan ReLife Academy, 2020 yılından bu yana ‘Hayata yeniden, yeniden başlamanın mümkün olduğunu’ binlerce danışanı ve öğrencisi ile birlikte deneyimleyen bir eğitim ve danışmanlık merkezid olarak hizmet veriyor.

ReLife Academy, çalışmalarını Zeynep Dündar’ ın geliştirmiş olduğu marka tescili ve patenti olan ReLife Sistemi ve 3 6 9 Varlık Sırrı Sistemi ile yürütüyor. Sistem canlı, daima gelişen, araştıran, kendisini yenileyerek danışanların ve öğrencilerin en yüksek faydayı almalarını sağlayan bir sistem şeklinde işliyor.

ReLife Academy, kısa ve uzun süreli eğitimlerle annelere, babalara, psikologlara, hekimlere, aile danışmanlarına, sosyal hizmet uzmanlarına, hemşirelere, yaşam koçlarına ve toplumun her kesiminden bireylere bilgilerini cömertçe paylaşmakta, insanların içinde bulundukları hallerden kimi zaman doğru cümlelerin, doğru şekilde söylenmesi ile travmalarından ve çözümsüz kaldıkları pek çok durumdan çıkabileceklerini vaka örnekleri ile pozitif düşünce ile yaşamların dönüşümüne rehberlik edilebileceğini kanıtlayan ve öğreten bir sistemler bütünü olarak çalışıyor


ETİKETLER :
Diğer EĞİTİM haberleri

Yazarlar

MERSIN
Arşiv Arama
- -
Copyright © 2024 Günaydın Mersin Gazetesi Gazetesi Tüm hakları saklıdır.
pendik evden eve nakliyatkartal evden eve nakliyattuzla evden eve nakliyatevden eve nakliyat
Gazetemiz MEİGDER Üyesidir
Meigder