Kış çayı tüketin!
Mersin Sondakika

Kış çayı tüketin!

Kör Yusuf Baharatçılığın satış sorumlusu Mehmet Şirin Varol, “Kışa hazırlıksız yakalanmadan 15 çeşit şifalı bitkinin bulunduğu Kış Çayını tüketin” dedi.
Bu haber 2022-12-02 15:16:39 eklenmiş

 

 

Kış çayı tüketin!

 

Kör Yusuf Baharatçılığın satış sorumlusu Mehmet Şirin Varol, “Kışa hazırlıksız yakalanmadan 15 çeşit şifalı bitkinin bulunduğu Kış Çayını tüketin” dedi.

 

GÜNAYDIN MERSİN

 

Varol, kış çayının içinde ıhlamur, zencefil, zerdeçal, havlıcan, tarçın, hibiskus, limon kabuğu, portakal kabuğu, kuşburnu, hatmi çiçeği, papatya, adaçayı, kekik, okaliptüs yaprağı, elma kurusu gibi bitkilerin olduğunu söyledi.

Kör Yusuf Baharatçılığın satış sorumlusu Mehmet Şirin Varol, kış çayının üst solunum yollarına iyi geldiğini söyledi.

Varol, “Kış çayı üs solunum yollarına iyi gelir. Anti virüs, anti bakteri özellikleri var. Bu mevsim dönemlerinde ve geçişlerinde, yani sonbahar, kışa geçişlerde havaların birden soğuması ile insanlar farkında olmadan üşütüyorlar. Özellikle boğaz enfeksiyonu kapıyorlar. Bizde vatandaşlarımıza kış çayı tavsiye ediyoruz. İçerisinde ihlamur, papatya, adaçayı, zencefil, tarçın bu karışım bitki çaylarını öneriyoruz. Çoluk çocuk herkes güven içerisinde içebilir. Soğuk algınlığı, bronşit, astım, nefes darlığı, boğazdaki bakterileri temizleme özelliğine sahiptir. Dolayısıyla bunları kullanırsa, bu kışı daha çabuk kolayca atlatabilirler.Bizde bütün müşterilerimize tavsiye ediyoruz. Ayrıca kaynar tabir ettiğimiz ve içerisinde zencefil, zerdaçal, tarçın, kuşburnu, ıhlamuru kaynatıp içebilirler. Kış çayı olarak hazır paketlerimizde var. Gerek sallama olarak, gerek açıkta olanları da demleyip, içebilirler” dedi.


ETİKETLER :
Diğer GÜNCEL haberleri

En çok okunanlar

Copyright © 2024 Günaydın Mersin Gazetesi Tüm hakları saklıdır.
pendik evden eve nakliyatkartal evden eve nakliyattuzla evden eve nakliyatevden eve nakliyat
Gazetemiz MEİGDER Üyesidir
Meigder