Hayırsever İş İnsanından Eğitime Büyük Destek
Mersin Sondakika

Hayırsever İş İnsanından Eğitime Büyük Destek

Mersinli hayırsever iş insanı İbrahim Burak Etiler Mersin Toroslar ilçesinde bir lisemizin sınıfını yeniledi. Yenilenen sınıfı ziyarete gelen İbrahim Burak Etiler eğitimin bir toplumun gelişmesini sağlayan en önemli hususlardan biri olduğunu söyleyerek günümüzde eğitime en fazla önem veren ulusların dünyanın en güçlü devletleri arasında sayıldığına dikkat çekti. .
Bu haber 2022-10-13 16:24:08 eklenmiş

 

Hayırsever İş İnsanından Eğitime Büyük Destek

Mersinli hayırsever iş insanı İbrahim Burak Etiler Mersin Toroslar ilçesinde bir lisemizin sınıfını yeniledi. Yenilenen sınıfı ziyarete gelen İbrahim Burak Etiler eğitimin bir toplumun gelişmesini sağlayan en önemli hususlardan biri olduğunu söyleyerek günümüzde eğitime en fazla önem veren ulusların  dünyanın en güçlü devletleri arasında sayıldığına dikkat çekti. .

Hayırsever iş insanı, ihtiyacı olan okulların sınıflarının yenilenmesinde boya badanalarının yapılmasında kliması olmayan sınıfların klima kazandırılması özellikle de bilimsel veya teknolojik araştırmaların deneylerin ve ölçümlerin gerçekleştiği laboratuvarların yenilenmesi konusunda destek olunması yönünde çağrıda bulunarak, okumak isteyip de maddi sıkıntılar sebebiyle okuyamayan çocukların okul ihtiyaçlarının karşılanmasında Mersinli hayırsever iş insanları olarak herkesi destek vermeye davet etti.

Bilgiye yapılan yatırımın en kıymetli yatırım olduğunun altını çizen İbrahim Burak Etiler her zaman okullara olan yardımlarının devam edeceğini söyleyerek öğretmen ve öğrencileriyle keyifli anlar geçirdi.


ETİKETLER :
Diğer EĞİTİM haberleri

En çok okunanlar

Copyright © 2024 Günaydın Mersin Gazetesi Tüm hakları saklıdır.
pendik evden eve nakliyatkartal evden eve nakliyattuzla evden eve nakliyatevden eve nakliyat
Gazetemiz MEİGDER Üyesidir
Meigder