Yeni trend, Protez tırnak
Mersin Sondakika

Yeni trend, Protez tırnak

Dilber Bulun Güzellik Merkezi sahibi uzman estetiysen Dilber Bulun, son yıllarda trend olan protez tırnaklarla ilgili bilgi verdi.
Bu haber 2022-10-10 00:48:27 eklenmiş

 

Yeni trend, Protez tırnak

 

Dilber Bulun Güzellik Merkezi sahibi uzman estetiysen Dilber Bulun,  son yıllarda trend olan protez tırnaklarla ilgili bilgi verdi.

 

GÜNAYDIN MERSİN

 

Bulun, “Güzellik ve bakım sektörlerinin giderek gelişmesiyle ortaya çıkan yeniliklerden biri de protez tırnaktır. Protez tırnak kişiye sağlıklı ve estetik bir tırnak görünümü kazandıran bir uygulamadır” dedi.

Dilber Bulun Güzellik Merkezi sahibi uzman estetiysen Dilber Bulun, “ Protez tırnak kadınlara büyük bir kullanım kolaylığı sağlamaktadır” dedi.

Bulun, “Sürekli manikür yaptırmak ihtiyacı hisseden kadınları büyük bir zahmetten kurtarmaktadır. Takma tırnak gibi zahmetli uygulamalardan daha kolay uygulanan bir yöntemdir ve daha doğal bir görünüm sağlar. Hatta kişinin kendi tırnaklarıymış gibi görünür. Kimler için uygundur; Protez tırnak, tırnak yeme alışkanlığı olan kişiler için uygun bir uygulamadır. Hem estetik bir görünüm kazanmalarını hem de bu alışkanlıktan kurtulmalarını sağlayacaktır. Tırnakları hassas olan, tırnak kırılması problemi yaşan, tırnak üzerinde pürüz, çatlama gibi sorunlar yaşayan kişiler için protez tırnak oldukça etkili olacak bir uygulamadır. Herhangi bir tırnak rahatsızlığı olmayan kişiler de isteğe bağlı olarak protez tırnak yaptırabilirler.

1. Protez olarak kullanılan tırnakların, kullanım süresi sınırsızdır. Takma tırnakların aksine, düştü, kayboldu derdi yoktur.

2. Ancak, ayda bir kontrol edilmesi ve ufak tefek deformasyonların düzeltilmesi gereklidir.

3. Bu uygulama oldukça ekonomiktir. Takılan protezlerin haftada ya da ayda bir değişmesi gerekmediğinden, her seferinde yeni tırnak ekleme masrafınız olmaz.

4. İstenilen şekil ve model verilebilir. Bilindiği üzere piyasadaki hazır takma tırnaklar, standart modellerde üretilmekte ve kullanıcılarına pek fazla seçenek tanımamaktadır. Ama protez uygulaması ile, kişiler el ve parmak yapısına uygun, en ideal şekli verdirme imkanına sahip olmaktadır.”

 


ETİKETLER :
Diğer MAGAZİN haberleri

En çok okunanlar

Copyright © 2024 Günaydın Mersin Gazetesi Tüm hakları saklıdır.
pendik evden eve nakliyatkartal evden eve nakliyattuzla evden eve nakliyatevden eve nakliyat
Gazetemiz MEİGDER Üyesidir
Meigder