Yetik Afrika’da
Mersin Sondakika

Yetik Afrika’da

G-20 ülkelerinden küresel mentorları bünyesinde barındıran Kadın Milletleri'nde, Türkiye Lideri seçilen Binnur Yetik, Afrika’da.
Bu haber 2022-10-02 16:10:55 eklenmiş

 

Yetik Afrika’da

 G-20 ülkelerinden küresel mentorları bünyesinde barındıran Kadın Milletleri'nde, Türkiye Lideri seçilen Binnur Yetik, Afrika’da.

 GÜNAYDIN MERSİN

 Binnur Yetik Proje ve Eğitim Danışmanlığı kurucusu Binnur Yetik, Güney Afrika’daki zirvede, Türkiye ve Mersin adına çalışmalar yaparak, Nations Of Woman çatısı altında olan ülkelerin temsilcilerini Mersin’de davet etmek için bir dizi çalışma yapıyor.bDünyanın dört bir yanından melek yatırımcıları ve Startup'ları bir araya getiren, global mentorlar listesinde yer alan Mersinli iş kadını Binnur Yetik, ülkemizin ve ilimizin tanıtımını en iyi şekilde yapmaya devam ediyor.

Başta Güney Afrika prensesi Mandela olmak üzere, bir çok tanınmış isimlerin Mersin’e gelmesi için kulis çalışmaları yapan Yetik şunları söyledi,“Kadın Milletler Topluluğu'nun bu mentorları içeren bir kurumu olan Nations Of Woman'ın kuruluşundan bu yana Türkiye'yi sorumlu ve temsil ediyorum. 2021'de Fark Yaratan Kadın Ödülü'nü aldım. Tüm dünyadaki kadın girişimcilere ve yatırımcılara yönelik ürün ve hizmetlerin markalaşma ve dijitalleşme süreçlerine profesyonel yön vermek amacıyla yürüttüğüm çalışmalarla, bu yıl Türkiye Lideri seçildim. Mersinli olmam ve Türkiye lideri olmam, Mersin'in Dünya Kadın Liderleri tarafından tanınmasına ve tanıtılmasına büyük katkı sağladım. Merkezi İngiltere, Londra'da bulunan Nations Of Woman, kadınların bilim, teknoloji, inovasyon, ekonomi, sosyal ve kültürel alanlarda yer almasına ve kadınların dijitalleşen dünyaya uyum sağlamalarına ve güçlü ağlar kurmalarına öncülük ediyor. Farklı ülkelerden seçilen Kadın Liderler, başarılı kadın ve sektör liderlerinin bir araya geldiği Güney Afrika’da düzenlenen Dünya Kadın Liderleri Lansmanında, Türkiye'yi  ve Mersin’i en iyi şeklide temsil ediyorum ve amacım Türkiye Lideri olarak, ülkemizde yapılacak organizasyonları Mersin'e taşımak” dedi.

 


ETİKETLER :
Diğer EKONOMİ haberleri

En çok okunanlar

Copyright © 2024 Günaydın Mersin Gazetesi Tüm hakları saklıdır.
pendik evden eve nakliyatkartal evden eve nakliyattuzla evden eve nakliyatevden eve nakliyat
Gazetemiz MEİGDER Üyesidir
Meigder