Ünlülerin benzerleri
Mersin Sondakika

Ünlülerin benzerleri

Mersinli ünlü oyuncu ve manken olan Kadir Doğulu'ya benzerliğiyle dikkatleri üzerine çekiyor.
Bu haber 2022-09-12 15:40:58 eklenmiş

 

Ünlülerin benzerleri

 

Mersinli ünlü oyuncu ve manken olan Kadir Doğulu'ya benzerliğiyle dikkatleri üzerine çekiyor.

 

GÜNAYDIN MERSİN

 

28 yaşındaki Muaz Çiçek, sanatçı ve manken Kadir Doğulu’ya olan benzerliğinin yansıra Doğulu’ya olan hayranlığı ile de dikkat çekiyor.

Sakin bir yaşamı olan Muaz Çiçek, hayranı olduğu Mersinli ünlü oyuncu ve manken olan Kadir Doğulu'ya olan benzerliğinden dolayı oldukça mutlu.

Muaz Çiçek, yıllardır arkadaş çevresinin ünlü oyuncu Kadir Doğulu’ya benzerliğiyle ilgili söylemlerinin olduğunu ve bundan dolayı gelen güzel iltifatlardan ve söylemlerden hoşnut olduğu ve bundan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Çiçek,” Ünlü oyuncu Kadir Doğulu, uzun yıllar öncesinden TV'de görüp, hayranı olduğum bir oyuncudur. O zamanlar tabii onun başarılı bir oyunculuk sergilediğinin ve iyi bir oyunculuk kariyerinin olacağının farkındaydım ve bu bende bir hayranlık oluştu, hep böyle kaldı.O dönem sadece bir kaç kişinin bu benzerlik durumunu dile getirdiklerini gördüğümde, bunun farkında değildim ama acaba nasıl bir benzerlik var diye düşünürdüm.Ama yıllar sonra çevremdeki beni tanıyan insanların ve beni çok iyi tanımayanların, fotoğraflarımı gördüklerinde oyuncuya benzediğimi şu sözlerle dile getirirler, "Bu sen misin?, bir yakın mı yoksa akraban mı?,nerede oynuyorsun?, " gibi buna benzer güzel iltifatlar ve söylemlerle karşılaştım.İnsanların bu zarif davranışlarından ve sözlerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Bu duruma ilk zamanlarda alışkın değildim ama daha sonra insanların fotoğraflarımı gördüklerinde bunu sıkça dile getirdiklerinde artık buna alıştım diyebilirim. Ünlü oyuncunun büyük bir hayranıyım desem çok az kalır. Çünkü bunu sözlerle dile getirmekten ziyade, ünlü oyuncuya gözlerle şahit olmayı tercih ederim dersem yeridir. Onunla bir gün gerçek hayatta tanışma vasfını elde etmeyi çok isterim" dedi.


ETİKETLER :
Diğer YAŞAM haberleri

En çok okunanlar

Copyright © 2024 Günaydın Mersin Gazetesi Tüm hakları saklıdır.
pendik evden eve nakliyatkartal evden eve nakliyattuzla evden eve nakliyatevden eve nakliyat
Gazetemiz MEİGDER Üyesidir
Meigder