Alem-İ Cin 3 Salgın Vizyonda!
Mersin Sondakika

Alem-İ Cin 3 Salgın Vizyonda!

Mersinli oyunculardan Mehmet Çeto Tekkanat’ın da rol aldığı, iddialı korku filmi "Alem-i Cin 3: Salgın" seyirciyle buluşuyor.
Bu haber 2022-09-03 17:12:12 eklenmiş

 

Alem-İ Cin 3 Salgın Vizyonda!

 

 

Mersinli oyunculardan Mehmet Çeto Tekkanat’ın da rol aldığı, iddialı korku filmi "Alem-i Cin 3: Salgın"  seyirciyle buluşuyor.

 

GÜNAYDIN MERSİN

 

Dünyayı tehdit eden cin salgınını durdurmaya çalışan bir adamın yaşadıklarını konu eden film sinema salonlarındaki yerini aldı.

Mersinli Sanatçı Onur Yaprakçı ve Yaren Oktay’ın yapımcısı olduğu"Alem-i Cin 3: Salgın", 65 şehir ve 209 salonda gösterime girdi.

Yönetmen koltuğunda Gökhan Arı'nın oturduğu "Alem-i Cin 3: Salgın"ın oyuncu kadrosunda Ulukan Ağdaş, Dilara Ilgaz, Bulut Genç, Naz Gedik, Yaren Oktay, Yurdaer Tosun, Mehmet Tekkanat ve Nilay Koç gibi isimler yer alıyor.

Filmin senaryosu ise  Alper Kıvılcım ve Özgür Bakar tarafından kaleme alındı. Senaryoda imzası bulunan Özgür Bakar, 2018 yılında vizyona giren "Alem-i Cin"in ve bir yıl sonra gelen devam halkası "Alem-i Cin 2" filminin yönetmenliğini yapmıştı.

"Alem-i Cin 3: Salgın"ın konusu kısaca şöyle: 1960'lı yıllarda, bir intikam uğruna Alem-i Cin'in kapıları açılır ve bu durum bir cin salgınının başlamasına neden olur. Salgını önlemeye çalışan dönemin sır sahibi Selim hoca, yaptığı kilit taşı ile salgını durdurmayı başarır. Ancak aradan geçen yılların ardından kilit taşının kırılması salgının yeniden başlamasına neden olur. Alem-i Cin'in kapısının yeniden açılmasıyla cin salgını eskisinden de etkili bir şekilde yayılmaya başlar. Sefa hoca yeniden Alem-i Cin'in kapısını kapamak için zorlu bir mücadeleye girişir.


ETİKETLER :
Diğer KÜLTÜR - SANAT haberleri

En çok okunanlar

Copyright © 2024 Günaydın Mersin Gazetesi Tüm hakları saklıdır.
pendik evden eve nakliyatkartal evden eve nakliyattuzla evden eve nakliyatevden eve nakliyat
Gazetemiz MEİGDER Üyesidir
Meigder