Olba Rotary’den Tarhan’a ziyaret
Mersin Sondakika

Olba Rotary’den Tarhan’a ziyaret

Olba Rotary Kulübü Başkanı Özge Karaaslan Tilki ve önceki dönem başkanı Ersay Ersoy, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan'ı ziyaret ederek, verdiği katkılar nedeniyle teşekkür plaketi sundu.
Bu haber 2022-09-03 16:40:48 eklenmiş

 

Olba Rotary’den Tarhan’a ziyaret

 

Olba Rotary Kulübü Başkanı Özge Karaaslan Tilki ve önceki dönem başkanı Ersay Ersoy, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan'ı ziyaret ederek,  verdiği katkılar nedeniyle teşekkür plaketi sundu.

 

GÜNAYDIN MERSİN

 

Mezitli Belediyesi Başkanı Tarhan, Eşitlik Birimi Sorumlusu ve aynı zamanda Olba Rotary Kulübü Yönetim Kurulu üyesi olan Burcu Şanlı’yı da,  doktorasını bitirdiği için tebrik ederken, başarılarının devamını diledi.

Mersin Olba Rotary Kulüp Yönetimi Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’a makam ziyaretinde bulundu.

 Olba Rotary Kulübü Dönem Başkanı Özge Karaarslan, Mezitli Belediyesi ile birlikte yapabilecekleri projeler ve planladıkları bu projelerin detayları hakkında bilgi verdi.

Ayrıca geçtiğimiz süreçte yapılan bazı kulüp projelerine verdiği destekler için Olba Rotary Kulübü Dönem Başkanı Özge Karaarslan ve Geçmiş Dönem Başkanı Ersay Ersoy’la birlikte, Neşet Tarhan’a teşekkür plaketini taktim ettiler.

Bu ziyaret sırasında Tarhan’da hem Mezitli Belediyesi Kadın ve Çocuk Danışma Merkezi Birim Sorumlusu hem de Olba Rotary Kulübünün Dönem Sekreteri olan Burcu Şanlı’nın “Doktor” ünvanını almış olmasını incelikli bir davranış ile kutladı.

Tarhan, “Olba Rotary olarak sosyal sorumluluk alan ve ayrım yapmadan herkese eşit bir şekilde yaklaşımlarınız ve yardımlarınız takdir edilecek bir durum. Sizlerle her projede yer alabiliriz. Yeter ki tüm insanlarımıza dokunabilelim” dedi.


ETİKETLER :
Diğer YEREL haberleri

En çok okunanlar

Copyright © 2024 Günaydın Mersin Gazetesi Tüm hakları saklıdır.
pendik evden eve nakliyatkartal evden eve nakliyattuzla evden eve nakliyatevden eve nakliyat
Gazetemiz MEİGDER Üyesidir
Meigder