Erkan Gümüşsuyu Safroon Sahnesinde
Mersin Sondakika

Erkan Gümüşsuyu Safroon Sahnesinde

Müzik dünyasının Yıldızı Erkan Gümüşsuyu, muhteşem bir müzik ziyafeti için Mersin’dde sahne alacak.
Bu haber 2022-08-18 09:06:09 eklenmiş

 

Müzik dünyasının Yıldızı Erkan Gümüşsuyu, muhteşem bir müzik ziyafeti için Mersin’dde sahne alacak.

Katıldığı Popstar Alaturka yarışması sonrası yıldızı parlayarak Türk müziğinin en önemli seslerinden birisi haline gelen Erkan Gümüşsuyu Mersin’de sahne alacak. 4 Eylül Pazar günü birbirinden güzel şarkıları ile Mersin Safroon sahnesinde olacak.

Popstar yarışmasının dikkat çeken seslerinden birisi olan ve Bülent Ersoy, Orhan Gencebay, Armağan Çağlayan’dan oluşan yarışma jürisini ağlatmasıyla adı öne çıkan Erkan Gümüşsuyu, sesini Mersin’den duyuracak.

Kelemen Organizasyon tarafından gerçekleştirilen gecede, Annem, Üzdünüz Beni Yıllar, Gitti de Gitti, Gelen Olmadı, Sevmeyeceğim gibi şarkıları ile Mersinli müzikseverlere seslenecek olan Erkan Gümüşsuyu, unutulmaz gecelerden birisini yaşatacak.

Gecede olanlar erkan Gümüşsuyu’nun muhteşem sesinin yanında Zengin menüsü, her kesime hitap edebilen mutfağı ve eğlence anlayışı ile büyük ilgi gören Safroon’ın eşsiz lezzetlerini de tatma imkanı bulacak.

Muhteşem eğlence anlayışı ve lezzetinin yanı sıra mekanın konsepti ve ferahlığı ile de dikkat çeken Safroon Restaurantta Popstar Alaturka’nın yıldızı Erkan Gümüşkaya ile unutulmaz bir gece yaşamak için 0535 666 1003 telefonla rezervasyon yaptırmak gerekiyor.


ETİKETLER :
Diğer KÜLTÜR - SANAT haberleri

En çok okunanlar

Copyright © 2024 Günaydın Mersin Gazetesi Tüm hakları saklıdır.
pendik evden eve nakliyatkartal evden eve nakliyattuzla evden eve nakliyatevden eve nakliyat
Gazetemiz MEİGDER Üyesidir
Meigder