Yetik’e, Afrika prensesinden davet
Mersin Sondakika

Yetik’e, Afrika prensesinden davet

Mersinli iş kadını Binnur Yetik, 21-25 Eylül tarihleri arasında, Uluslararası Kadın Liderler toplantısına, Afrika Prensesinin davetlisi olarak katılacak.
Bu haber 2022-07-24 12:59:54 eklenmiş

 

Yetik’e, Afrika prensesinden davet

 

Mersinli iş kadını Binnur Yetik, 21-25 Eylül tarihleri arasında, Uluslararası Kadın Liderler toplantısına, Afrika Prensesinin davetlisi olarak katılacak.

 

GÜNAYDIN MERSİN

 

Aynı zamanda Dünya Kadın Milletleri bölüm Lideri Binnur Yetik, Mersin ve Türkiye’nin temsilcisi olarak, liderler toplantısında ülkemizi en iyi şekilde tanıtmak ve lobi çalışmaları başlatmak için hazırlıklarını sürdürüyor.

İş kadını ve danışman Binnur Yetik, Türkiye ve Afrika Sosyo Ekonomik Genişleme çalışmalarına öneri olarak,  gıda, tekstil, lojistik, sağlık ve okul öncesi eğitim, İnşaat, mobilya, metal, sektörlerinin sunumunu yapacak.

Kasım 2022 de Mersin ‘de düzenlenmesi planlanan Dünya Kadın Milletleri lasmanına,  dünya kadın liderlerini davet Eden Binnur Yetik,  “Dünyanın çeşitli ülkelerinde düzenlenen Küresel Kadın Liderler zirveleri ve ödül geceleri için özel davetler almaktadırlar. Mersin başta olmak üzere tüm dünya da marka olmuş Türk Kadının yeteneklerini ve eserlerini dünya ile buluşturmayı hedefledik” dedi.

GÜNEY AFRİKA ZİRVESİ

Uluslararası Kadın Liderlik Zirvesi ve Galası hakkında da konuşan Yetik, “ Kadınları onurlandırmak için Nations of Women ve Winnie Mandikizela Mandela Vakfı tarafından çalışmalar başlamıştır. Saik Prenses Swati Dlamini Mandela’nın himayesinde, Sosyo-Ekonomik Kalkınma için kadınların liderliğini hızlandırmak. Küresel bir liderlik krizi var.  Küresel liderliğin yüzünün değiştiğini görüyoruz ve ulusların daha fazla sosyo-ekonomik gelişimi için kadınların liderliğini hızlandırmanın zamanı geldiğini düşünüyoruz.  Sözlük, hızlanmayı hız veya hızda bir artış gerektiren bir süreç olarak tanımlar. Hızlanma, hızda bir değişiklik gerektirir. Zaman, hız, artış, değişim, hız, büyüklük, genişleme ve yön bu nedenle ivmenin özüdür. ​Bu toplantı, günümüz tarihinin stratejik bir döneminde birçok ulustan anaerkiller, anneler ve sizin gibi dönüşümcü ve ikonik liderlerden oluşan 70 kadın lideri bir araya getirmeyi amaçlıyor.  Bu, kadınlar birlik, güç, etki ve güç içinde bir arada durduklarında, dönüşümcü liderliğin nasıl göründüğünü modellemek içindir.Zirve, kadınlara ve size, masada yerinizi alma zamanının geldiğinin ilanıdır! Etrafınıza dikkatlice baktığınızda, her ulusta, yeni bir kadın neslinin ortaya çıktığını ve belki de böyle bir zaman için siz de dirilmeye çağrıldığınızı göreceksiniz? Uluslarımızın daha fazla sosyo-ekonomik gelişimi için bu sezon liderliğinizi hızlandırmak için 7 temel sütunu bir araya getirdik.

Kim olduğunuzun gücü

Taşıdığın rüyanın gücü

Bağlantının Gücü

Sözünüzün Gücü

İletişimin Gücü

Birliğin Gücü

Topluluğun Gücü

Yaşamları ve çevrenizdeki dünyayı dönüştürme gücüne sahipsiniz.  Her şey kim olduğunuzun gücünü ve taşıdığınız rüyanın gücünü anlamakla başlar.”

 

 

 

 


ETİKETLER :
Diğer EKONOMİ haberleri
Copyright © 2024 Günaydın Mersin Gazetesi Tüm hakları saklıdır.
pendik evden eve nakliyatkartal evden eve nakliyattuzla evden eve nakliyatevden eve nakliyat
Gazetemiz MEİGDER Üyesidir
Meigder