Mersin mutluluklarına şahit oldu!
Mersin Sondakika

Mersin mutluluklarına şahit oldu!

Siyaset ve iş dünyasını buluşturan düğünde, Mersinli iş insanları Saliha ve Muzaffer Adıcan’ın oğlu, Yılmaz Adıcan, hayatını Nazlı Çelikel ile birleştirdi.
Bu haber 2022-06-18 21:06:09 eklenmiş

 

Mersin mutluluklarına şahit oldu!

 

Siyaset ve iş dünyasını buluşturan düğünde, Mersinli iş insanları Saliha ve Muzaffer Adıcan’ın oğlu, Yılmaz Adıcan, hayatını Nazlı Çelikel ile birleştirdi.

 

GÜNAYDIN MERSİN

 

Divan Otelde yapılan muhteşem düğünde, eski Mersin Valisi ve  Mülkiye Başmüfettişi Özdemir Çakacak,  AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan, MTSOB Başkanı Sabri Tekli  nikah şahitliği yaparken, Akdeniz Belediye Başkanı Muhammed Gültak’ta genç çiftin nikahını kıydı.

Mersinli iş insanları Saliha ve Muzaffer Adıcan’ın oğlu Yılmaz Adıcan ile Nazlı Çelikel, nikah töreninin ardından ilk danslarını alkışlar arasında yaptılar.

Düğün törenine Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su ve eşi Zeliha Su, Tuğgeneral Necip Çarıkçıoğlu, İzmir Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, eski Mersin Valisi ve Mülkiye Başmüfettişi Özdemir Çakacak,  Akdeniz Kaymakamı Muhittin Pamuk, Akdeniz Belediye Başkanı Muhammed Gültak, AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan, MTSOB Başkanı Sabri Tekli, eski Ekonomi Bakanları Zafer Çağlayan ve Kürşat Tüzmen, TBMM Ak Parti Grup Amiri Halil Ergen, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Özel Kalem Müdürü Fikret Hayali, AVES Yönetim Kurulu Başkanı Senan İdin ve kalabalık davetli grubu katıldı.

İlk olarak nikahın kıyıldığı törende, nikahı kıyan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, genç çifte ömür boyu mutluluklar dilerken, hayatın her zorluklarını birlikte göğüslemeleri temennisinde bulundu.

Nikah şahitlerinden Ak Partili Özkan’da genç çifti kutlayan isimler arasında olurken, Yılmaz, Nazlı çiftin evlilik cüzdanının Mersin’in eski valilerinden Özdemir Çakacak verdi.

Daha sonra alkışlar arasında ilk dansını yapan Yılmaz, Nazlı Adıcan çifti, düğün pastasını birlikte kestiler. Halayların ve dansların yapıldığı düğün, gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

 

 


ETİKETLER :
Diğer MAGAZİN haberleri

En çok okunanlar

Copyright © 2024 Günaydın Mersin Gazetesi Tüm hakları saklıdır.
pendik evden eve nakliyatkartal evden eve nakliyattuzla evden eve nakliyatevden eve nakliyat
Gazetemiz MEİGDER Üyesidir
Meigder