‘Nağme-i Aşk’ gönülleri fethetti
Mersin Sondakika

‘Nağme-i Aşk’ gönülleri fethetti

Mersin’in Türk Sanat Müziğinde marka isimi olan Türk Sanat Müziği sanatçısı Gülay Özgürbüz, bir büyük konsere daha imzasını attı.
Bu haber 2022-06-03 01:13:15 eklenmiş

 

‘Nağme-i Aşk’  gönülleri fethetti

 

Mersin’in Türk Sanat Müziğinde marka isimi olan Türk Sanat Müziği sanatçısı Gülay Özgürbüz, bir büyük konsere daha imzasını attı.

 

GÜNAYDIN MERSİN

 

TSM Nağmeler Topluluğu kurucu Başkanı Gülay Özgürbüz yönetiminde, tüm dünyayı etkisi altına alan salgın dönemi (Covid 19)’dan  sonra, orkestra ekibiyle ve üyeleriyle birlikte,  ilk konserini  Yenişehir Belediyesi Akademi Salonunda, "Nağme-i Aşk" konseri ve unutulmaz eserleri  ile sanatseverlere unutulmaz bir müzik ziyafeti çekti.

TSM Nağmeler Topluluğu, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’in destekleri ve Yenişehir Yaşam Gönüllerinin katılımının yansıra, kalabalık bir topluluğunda eşlik ettiği konserde, birbirinden güzel eserleri dinleyen katılımcılar, muhteşem bir müzik keyfi yaşadı.

Koro Şefi Mustafa Canbar, orkestra, ve solistlerden oluşan topluluk, birbirinde özel seçilmiş  eserleri, konseri dinlemeye gelen  sanatseverlere neşeli, coşkulu, hareketli müzikler eşliğinde, unutulmaz bir gece yaşattılar..

Aynı zaman da İş kadını olan Gülay Özgürbüz konserde Nağmeler Topluluğu'nun çalışma faaliyetlerinden, yeni kurmuş oldukları "İçimizde ki Sanat" çalıştayı projesinden de bahsetti.

Özgürbüz, sunuculuğunu yaptığı gecede, davetlilere hem sunumu ile hemde iki şiiriyle güzellik ve değer kattı.

Gecenin sonunda, Rumeli eseri olan "Vardar Ovası" türküsünü büyük coşku ve neşeyle seslendiren Nağmeler TSM Korosuna, seyircilerde eşlik yaptı. Muhteşem müzik ziyafetin ardında büyük alkışlarla final yapan Nağmeler TSM, unutulmaz bir gece yaşatmanın haklı gururunu yaşadı

 


ETİKETLER :
Diğer KÜLTÜR - SANAT haberleri

En çok okunanlar

Copyright © 2024 Günaydın Mersin Gazetesi Tüm hakları saklıdır.
pendik evden eve nakliyatkartal evden eve nakliyattuzla evden eve nakliyatevden eve nakliyat
Gazetemiz MEİGDER Üyesidir
Meigder