Avrupa siyasetinde Şanver dönemi
Mersin Sondakika

Avrupa siyasetinde Şanver dönemi

1996 yılında kurulan, Avrupa'daki siyasi danışmanları bünyesinde toplayan tek dernek olan Avrupa Siyasi Danışmanlar Derneği'nin 2022-2024 dönemi başkanı Dr. Gülfem Saydan Sanver oldu.
Bu haber 2022-05-27 01:55:14 eklenmiş

 

Avrupa siyasetinde Şanver dönemi

 

1996 yılında kurulan, Avrupa'daki siyasi danışmanları bünyesinde toplayan tek dernek olan Avrupa Siyasi Danışmanlar Derneği'nin 2022-2024 dönemi başkanı Dr. Gülfem Saydan Sanver oldu.

 

GÜNAYDIN MERSİN

 

Avrupa Siyasi Danışmanlar Derneği'nin Viyana'da yapılan Genel Kurulunda, 2022-2024 dönemi başkanlığına Dr. Gülfem Saydan Sanver seçildi.

 Dr. Gülfem Saydan Sanver yaptığı teşekkür konuşmasında, “Başkanlığa seçildiğim için çok mutluyum ama beni daha mutlu eden yüzde 50'sinin kadınların oluşturduğu bir yönetim kuruluyla seçilmek oldu. Bu dernek tarihinde bir ilk ve yeni bir başlangıç” dedi.

Bünyesinde siyasi danışmanlar, halkla ilişkiler uzmanları gibi siyasetin farklı alanlarında çalışan uzmanları da toplayan derneğin ana amacı üyelerinin deneyim alışverişinde bulunarak profesyonel gelişimlerine katkıda bulunmak ve profesyonel işbirliği sağlayarak demokrasiyi nasıl destekleyecekleri konusunda fikir alışverişinde bulunmalarını sağlamak. Her sene bir konferansla üyelerinin bir araya gelmesini sağlayan derneğin bu seneki konferans yeri Viyana, konferans ana başlığı “Pandemi, savaş ve iklim krizleri arasında siyasi danışmanlık” oldu.

 Gülfem Saydan Sanver Kimdir?

2004 yılında Sorbonne Üniversitesi'nde Siyasal İletişim yüksek lisansı, 2012 yılında aynı üniversitede seçim kampanyaları üzerine doktora yaptı. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun yerel seçim strateji grubunda yer alan Sanver, aynı seçimlerde CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek'in ve Kadıköy Belediye Başkanı seçilen Şerdil Dara Odabaşı'nın kampanyasını yürüttü, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile de söylem çalışması yaparak kampanya ekibine katkıda bulundu. Amerikan Siyasi Danışmanlar Derneği'nden, Amerika'da siyaset iletişiminin Oscar'ı kabul edilen Pollie Ödülü'nü 2 kez (2015 ve 2020'de) kazandı, 2017'de Dünyanın En Başarılı 100 Stratejisti arasında gösterildi.


ETİKETLER :
Diğer SİYASET haberleri

Yazarlar

MERSIN
Arşiv Arama
- -
Copyright © 2024 Günaydın Mersin Gazetesi Gazetesi Tüm hakları saklıdır.
pendik evden eve nakliyatkartal evden eve nakliyattuzla evden eve nakliyatevden eve nakliyat
Gazetemiz MEİGDER Üyesidir
Meigder