Hayalleri gerçek oldu
Mersin Sondakika

Hayalleri gerçek oldu

15 yıldır kostüm sektöründe yer alan Emine Üzük, çocukluk hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyor.
Bu haber 2022-05-21 13:30:21 eklenmiş

 

Hayalleri gerçek oldu

 

 15 yıldır kostüm sektöründe yer alan Emine Üzük, çocukluk hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyor.

 

ESRA ALKAN

 

 Can Kostüm’ün sahibi olan iş kadını Üzük, “Bize kostümcü diyorlar. Bu bize yapılan bir haksızlıktır” dedi.

Can Kostüm’ün sahibi olan iş kadını Emine Üzük, iki kez Portakal Çiçeği Festivalinde birinci olmanın haklı gururunu yaşıyor.

Mersin’in ve Adana’nın en ses getiren etkinliklerini tasarlayan ve diken Emine Üzük, kadın girişimciliğinin yanı sıra bir çok kadına da meslek öğretip, istihdam alanında katkı sağlayarak, kadınların iş hayatına atılmalarını sağlıyor.

Üzük’ün eli ile her yaştan her kesimden insanların kostüm ihtiyaçlarını karşılayan Can Kostüm, kalıplara bağlı kalmayıp, kendinden ruh verdiği kostümlerle, adeta insanları büyülemekte ve bu farkıyla da kostümden öte görsel sanatlara hizmet etmekle dikkatleri çekiyor.

Ayrıca her bütçeye hitap eden Can Kostüm, evde tadilat gerektiren kostümleri de yenileyerek, kolaylaştırıyor.

Sosyal sorumluluk projelerinde de, ücretsiz destek veren Emine Üzük,  Onkoloji, Sevgi Evleri, dezavantajlı grupların etkinliklerinin de gizli kahraman olarak büyük mutluluk duyuyor.

Eğlence sektörlerinin de uğrak yeri, kostümlü partilerde, doğum günlerinde, bekarlığa veda partileri gibi özel kostümleri tasarlayan Üzük, başarısının sırrını “Ne yaparsan, yap aşk ile yap” diyerek kendini ifade ediyor.

Aynı zamanda Belediyelerin, okulların, festivalleri renkli organizasyonunda yer alan Can Kostüm birçok ödül ve teşekkür plaketlerine de sahip.

Çocuklara olan düşkünlüğü ile bilinen Emine Üzük, onların mutluluğun ön planda olduğunu, maddi kısmın geri planda kaldığını belirterek, tüm müşterileriyle ve kurumlarla adeta bir aile ilişkisi içerisinde.

Pozitif enerjisi, gülen yüzüyle mesai kavramı gözetmeyen ve etkinliklerde görsel şov sergileyen Üzük, Mezitli Viranşehir’de müşterilerini bekliyor.

 

 

 


ETİKETLER :
Diğer GÜNCEL haberleri

En çok okunanlar

Copyright © 2024 Günaydın Mersin Gazetesi Tüm hakları saklıdır.
pendik evden eve nakliyatkartal evden eve nakliyattuzla evden eve nakliyatevden eve nakliyat
Gazetemiz MEİGDER Üyesidir
Meigder