ÇOCUKLARIN OYUNCAK DÜNYASI İZTALYA
Mersin Sondakika

ÇOCUKLARIN OYUNCAK DÜNYASI İZTALYA

Artık çocuklarında gidebileceği bir yer oldu. İztalya Oyuncak ile çocuklar doğaya dokunurken, farklı oyuncaklar ile de hayallerine kavuşacaklar.
Bu haber 2022-05-19 00:37:45 eklenmiş

 

ÇOCUKLARIN OYUNCAK DÜNYASI İZTALYA

 

Artık çocuklarında gidebileceği bir yer oldu. İztalya Oyuncak ile çocuklar doğaya dokunurken, farklı oyuncaklar ile de hayallerine kavuşacaklar.

GÜNAYDIN MERSİN

 Mezitli'de 2. Çevreyolu üzerinde hizmete giren İztalya Oyuncak, çevre dostu ve antibakteriyel malzemelerden üretilirken, çocuk sağlığını da koruyacak.

Ahşap oyuncak, çocuk ve ev mobilyaları ile aksesuarların yer aldığı ahşap dünyası "İztalya'nın açılışı gerçekleşti.

İztalya Oyuncak’ın açılış törenine,  Vali Ali İhsan Su, AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik, Mersin İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip Çarıkçıoğlu, Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak, Mersin İl Emniyet Müdürü Mehmet Arslan, MTOSB Başkanı Sabri Tekli, MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan, MTSO Meclis Başkanı Hamit İzol,  MESİAD Başkanı Hasan Engin, Mersin GİAD Başkanı Mehmet Serkan İzol, Mersin Barosu Başkanı Av. Gazi Özdemir, AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, Kongo Cumhuriyeti Özel Ekonomik Bölgeleri Bakanı Emile Ouosso, İztalya Oyuncak Kurucu Ortaklarından Tufan Ballı, Nuket Özgenç, Orhan Kahveci, Alpay Seyhan, sanayiciler ve çok sayıda iş insanı katıldı.

Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi içerisinde yer alan üretim tesisinde üretilen ahşap oyuncakların ilk mağazası açıldı. Mersin iş dünyasının önemli isimlerinden oluşan 6 ortakla kurulan İztalya Oyuncak, çevre dostu ve antibakteriyel malzemelerden üretilmesinden dolayı çocukların sağlığı açısından oldukça önemli.

TÜRKİYE’NİN HER YERİNDE ÇOCUKLARLA BULUŞACAK

  İztalya Oyuncak Kurucu Ortaklarından Nuket Özgenç, “Bundan 10 yıl önce MTSOB Başkanı Sabri Tekli  ile bir araya geldiğimizde, bana bir ahşap oyuncak göstermiş ve demişti ki ‘En büyük hayalim oyuncak üretmek. Çocuklar doğaya dokunsun istiyorum’ demişti. Biz de bu hayali kurgularken, büyük düşündük ve ahşapların üretim sonrasında çocuklar ile buluşmasını tasarladık. İztalya’yı Mersin’den üretilerek, Türkiye’nin dört bir yanındaki çocuklar ile buluşacak bir marka haline getirdik. Bundan sonraki hedefimiz ise ihracata yönelerek dünyaya İztalya markalı oyuncakları ihraç etmek istiyoruz” dedi.

“İZTALYA OYUNCAK MAĞAZAMIZI MERSİNLİLERİN HİZMETİNE AÇTIK”

MTOSB Başkanı Sabri Tekli ise yaptığı konuşmada, "Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgemizde ürettiğimiz ahşap oyuncaklarımızın ilk mağazasını Mersinliler’e kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çocuklar bizim geleceğimizdir. Bu sebeple çocuklarımızın çevre dostu ve antibakteriyel ürünlerle zaman geçirmesini önemsiyoruz. İztalya Oyuncak mağazamızı Mersinlilerin hizmetine açtık. Bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarıma teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan ise yaptığı konuşmada, ‘Benim çocukluğumda hiçbir zaman oyuncağım olmadı. Bugün buradan diyorum ki, hiçbir çocuk oyuncaksız kalmasın. Açılışını yaptığımız işletme çocuklarımızın sağlığı açısından çok önemli bir işletme. Ben bugüne kadar böyle bir oyuncakçı açılışına katılmadım. Mersin’e değer katan bir işletme olmuş. Emeği geçenleri tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

“MERSİN SÜREKLİ DEĞİŞME VE GELİŞME İÇERİSİNDE”

Vali Ali İhsan Su, "Mersinimiz sürekli değişme, gelişme ve kalkınma içerisinde. Mersin ilimizde her alanda çok güzel hizmetler yapılıyor. Özel sektör yatırımları da ilimizde hızla devam ediyor. Yeni iş yerlerimizin açılması istihdama yönelik çok önemli katkılar sağlıyor. Bugün burada İztalya Oyuncak'ın açılışını gerçekleştiriyoruz. Burası da Mersin için özel bir işletme olduğunu ifade etmek istiyorum. Oyuncaklar çocuklarımızın gelişiminde büyük bir önem taşıyor. Oyuncak sektöründe de çocukların sağlığını düşünerek ürün üretmek çok önemli. Bu anlamda İztalya Oyuncak sayesinde ahşap ve doğal oyuncakların çocuklarımıza ulaştırılması bizleri son derece sevindiriyor. İşletmenin açılmasında ve Mersin'e kazandırılmasında emeği geçen herkesi tebrik ediyor, hayırlı ve bol kazançlar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Açılış töreni sonrasında katılımcılar mağazayı gezerek ahşap oyuncakları incelediler.

 


ETİKETLER :
Diğer GÜNCEL haberleri

Yazarlar

MERSIN
Arşiv Arama
- -
Copyright © 2024 Günaydın Mersin Gazetesi Gazetesi Tüm hakları saklıdır.
pendik evden eve nakliyatkartal evden eve nakliyattuzla evden eve nakliyatevden eve nakliyat
Gazetemiz MEİGDER Üyesidir
Meigder