Gündüz güven tazeledi
Mersin Sondakika

Gündüz güven tazeledi

Divan Otel'de gerçekleştirilen AYDD 3. Olağan Genel Kurulunda mevcut başkan Ferudun yeniden başkan olurken, AYDD’nin adı da Anadolu Yatırım Danışmanlığı olarak değiştirildi.
Bu haber 2022-05-15 23:12:32 eklenmiş

 

Gündüz güven tazeledi

 

Divan Otel'de gerçekleştirilen AYDD 3. Olağan Genel Kurulunda mevcut başkan Ferudun yeniden başkan olurken,  AYDD’nin adı da Anadolu Yatırım Danışmanlığı olarak değiştirildi.

 

GÜNAYDIN MERSİN

 

Genel Kurul’da divan başkanlığına Prof. Dr. Köksal Hazır oybirliğiyle seçildi. Genel Kurul, Divan Başkan Yardımcılığına Cengiz Gündüz, Yazman Berat Baran oybirliğiyle seçti.

AYDD Yönetim Kurulu Başkanı Ferudun Gündüz, 3. Olağan Genel Kurul'da, "Pandemi döneminde bir araya gelemedik, birlikte yeniden buluşmayı özledik" sözleriyle başladığı açılış konuşmasında, pandemide canla başla çalışan sağlık çalışanlarına teşekkür ederken, bu mücadelede canlarını kaybeden sağlık çalışanlarına da başsağlığı diledi.

 Çalışmalara covid nedeniyle istemeden ara verildiklerine dikkat çeken Gündüz, o zorlu günlerin yavaş yavaş geride kaldığını ifade etti.

Bu süreçte yeni üyelerin aralarına katıldığını dile getiren Gündüz, Kendi iç dinamikleri geliştirmek için dışa dönük çalışmalar yürüteceklerini belirtti.

Gündüz, “Bana güvenerek, yeniden bu göreve uygun gören üyelerimize teşekkür ediyorum. AYDD, Anadolu’da Yönetim Danışmanlarının buluştuğu sağlıklı ve üretken bir platform olmaya devam edecektir. 2022-2025 de İşletmelerimize yenilikçi anlayışla Yönetim Danışmanlığı hizmeti sunmak için yeni projelerle ve yepyeni bir heyecanla daha verimli ve üretken bir dönem sergileyeceğiz” dedi.

Yeni Yönetim Kurulu Üyeleri: (Asil)

1-Ferudun Gündüz (Başkan)

2-İlhan Ege (Başkan Yardımcısı)

3-Köksal Hazır (Başkan Yardımcısı)

4-Yeşim Ersan (Genel Sekreter)

5-Hasan Kurtulan (Sayman)

6-Mehmet Eroğlu (üye)

7-Mücait Kaleli  (üye)

Yönetim Kurulu Üyeleri (Yedek)

1- Metin Ocak

2-Canan Yakar

3- Murat Kahraman

4-Edlan Bostancı

5-Zeynep Kızılgül

Denetleme Kurulu Üyeleri (Asil)

1- Adnan Koluş

2-Osman Yılmaz

3-Hasan Hüseyin Ünver

Denetleme Kurulu Üyeleri (Yedek)

1- Buket Küçükbey

2-Zeynep Kırılmış

Hasan Uğur Can

 


ETİKETLER :
Diğer EKONOMİ haberleri

En çok okunanlar

Copyright © 2024 Günaydın Mersin Gazetesi Tüm hakları saklıdır.
pendik evden eve nakliyatkartal evden eve nakliyattuzla evden eve nakliyatevden eve nakliyat
Gazetemiz MEİGDER Üyesidir
Meigder