Seçer ve eşi halkla bayramlaştı
Mersin Sondakika

Seçer ve eşi halkla bayramlaştı

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve Meral Seçer, Ramazan Bayramı’nda kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşlarla buluşarak, bayramlarını kutladı.
Bu haber 2022-05-04 15:21:58 eklenmiş

 

Seçer ve eşi halkla bayramlaştı

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve Meral Seçer, Ramazan Bayramı’nda kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşlarla buluşarak, bayramlarını kutladı.

 

GÜNAYDIN MERSİN

 

Sosyal projelere öncelik verdiklerini dile getiren Başkan Seçer, “Biz sosyal belediyecilikte Türkiye’de çığır açmış bir belediyeyiz” dedi. Mersin’e sahip çıktıklarını ve hep beraber sahip çıkmaya devam edeceklerini söyleyen Başkan Seçer,  “Belediyemiz mevcut imkânlarımızla çok güzel şeyler yapıyor” ifadesini kullandı.

ÇOCUKLAR, HEDİYE EDİLEN OYUNCAK VE ŞEKERLERLE NEŞE SAÇTI

Seçer, bu bayram da kırsal mahalleleri gezerek vatandaşlarla buluşuyor. Akdeniz ilçesine bağlı Dikilitaş, Bekirde, Civanyaylağı, Iğdır, Esenli, Puğkaracadağ ve Parmakkurdu Mahallelerini ziyaret eden Başkan Seçer, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Ziyaretlerde dağıtılan oyuncak ve şekerler çocukların bayram neşesine neşe kattı.

Kırsal mahalle ziyaretlerine; Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ bürokratları, daire başkanları, Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri, CHP Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut ve muhtarlar katıldı.

“BİRLİĞİN, AZMİN, ÇALIŞMANIN ELİNDEN HİÇBİR ŞEY KURTULMAZ”

Her mahallede vatandaşların bayramını kutlayarak konuşmasına başlayan Başkan Seçer,  “Birliğin, azmin, çalışmanın elinden hiçbir şey kurtulamaz. Bütün engelleri aşarız” dedi.

Büyükşehir Belediyesi’ne İller Bankası’ndan 1 milyon 900 bin nüfusa göre kaynak geldiğini belirten Başkan Seçer, bu kaynağı yaklaşık 400 bin Suriyeli nüfusu ile 2 milyon 300 bin yurttaşa harcadıklarını belirtti. Başkan Seçer, şunları söyledi,“Demek ki her 10 vatandaş için bana gönderilen paranın ikisi yok, yani 5’te 1’i yok. 5’te 4’ünü yerli nüfus için harcıyoruz. O 2’yi de %20 artı misafir nüfus için harcıyoruz. Onun için Türkiye’nin en zor yerlerinden biri. Burada bizim birbirimize kardeşe tavrımız, davranışımız; bir Belediye Başkanı’nın konuşurken ne konuştuğunu bilmesi, hizmet yaparken kimseyi ayırmaması, siyasi görüşünden, köyünden, mezhebinden, meşrebinden dolayı ayrım yapmaması çok önemli. Siz insanların dinini, mezhebini, milliyetçilik duygularını istismar ederek sizden oy isteyen siyaset tüccarlarına kanmayın. Bu ülke hepimizin. Kimsenin bu ülke üzerinde bir habbe daha fazla hakkı yok. Herkesin hakkı aynı. Size bakarken nasıl biz sizi vatandaş olarak görüyorsak, vatandaşımızın da Belediye Başkanı’na bakarken bir partinin belediye başkanı değil tüm bir şehrin, bütün bir halkın belediye başkanı olarak görmesini arzu ederiz. Ben şahsen konuya böyle bakıyorum. Biz hizmetlerimizi hiçbir köyün bize verdiği oy miktarına bakmadan götürüyoruz. O köy bize oy vermiş yada vermemiş hiç önemli değil. Yola ihtiyacı var mı programa alıyoruz, yapıyoruz.”

 


ETİKETLER :
Diğer YAŞAM haberleri

En çok okunanlar

Copyright © 2024 Günaydın Mersin Gazetesi Tüm hakları saklıdır.
pendik evden eve nakliyatkartal evden eve nakliyattuzla evden eve nakliyatevden eve nakliyat
Gazetemiz MEİGDER Üyesidir
Meigder