İnsan bedenindeki enerji türleri
Mersin Sondakika

İnsan bedenindeki enerji türleri

Yoğa eğitmeni Hilal Ekin, insan bedeninde 7 temel enerji merkezi olduğuna dikkat çekti.
Bu haber 2022-05-01 19:20:57 eklenmiş

 

İnsan bedenindeki enerji türleri

 Yoğa eğitmeni Hilal Ekin, insan bedeninde 7 temel enerji merkezi olduğuna dikkat çekti.

GÜNAYDIN MERSİN

 Zihinleri aydınlatmak için enerjiye kulak verilmesi gerektiğini ifade eden Ekin, kendimizi keşfetmenin yolunun çakradan geçtiğini söyledi.

Yoğa eğitmeni Hilal Ekin, çakralarla ilgili bilgiler verdi. Çakraların bedenimizdeki etkilerine vurgu yapan Ekin, her çakrada 7 renk olduğunu da dile getirdi.

Ekin, “Çakralar, kökleri doğu felsefesinde milattan öncelere dayanan bir enerji sistemidir. İnsan bedeninde 7 temel enerji merkezi bulunur. Her bir merkez çakra (döngü, girdap) olarak tanımlanır. Her bir çakra 7 farklı renk ile temsil edilir ve bu renkler gökkuşağında bulunan renklerdir. Çakralar bedeninizde belirli iç organlara ve sinir demetlerine karşılık gelir. Çakralar arasındaki enerji akışı fizyolojik ve psikolojik açıdan bir denge sağlanmasına destek olur. İnsan somut olarak bir beden, bir ruh ve zihin bütünüdür. Dolayısıyla bedeniniz kadar zihninizi de zaman zaman arındırmak, içinizdeki enerjiye kulak vermek ve kendinizi keşfetmek için çakra noktalarınızı tanımakla işe başlayabilirsiniz” dedi.

 


ETİKETLER :
Diğer SAĞLIK haberleri

En çok okunanlar

Copyright © 2024 Günaydın Mersin Gazetesi Tüm hakları saklıdır.
pendik evden eve nakliyatkartal evden eve nakliyattuzla evden eve nakliyatevden eve nakliyat
Gazetemiz MEİGDER Üyesidir
Meigder