Çukurova, Beşiktaş’ı da yendi
Mersin Sondakika

Çukurova, Beşiktaş’ı da yendi

Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi, Herbalife Nutrution Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 24'üncü haftasında, deplasmanda karşılaştığı Beşiktaş'ı 69-78 mağlup etti.
Bu haber 2022-04-02 01:08:56 eklenmiş

 

Çukurova, Beşiktaş’ı da yendi

 

Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi, Herbalife Nutrution Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 24'üncü haftasında, deplasmanda karşılaştığı Beşiktaş'ı 69-78 mağlup etti.

 

 GÜNAYDIN MERSİN

 

Maça Asena Yalçın, Esra Ural Topuz, Jasmine Thomas, Shavonte Zellous ve DeWanna Bonner 5'i ile başlayan ÇBK, ilk sayılarını kaptan Esra'nın turnikesi ile buldu. Mücadelenin hemen başında 6-0'lık seri yakalayan Mersin temsilcisi, ilk çeyreği 21-22 önde kapattı. İkinci periyot karşılıklı basketlere sahne oldu ve taraflar soyunma odasına 38-38 beraberlikle gitti. Üçüncü çeyrek Beşiktaş HDI Sigorta'nın 61-60 üstünlüğü ile geçilirken, son periyotta oyuna ağırlığını koyan turuncu-lacivertliler, rakibini 69-78 yendi ve üst üste 8'inci zaferini elde edip, ligdeki galibiyet sayısını 18'e çıkardı.

ÇUKUROVA FRANSA YOLCUSU

Yarın İstanbul'da bir çalışma gerçekleştirdikten sonra Pazar günü Fransa'nın Bourges kentine gidecek olan Çukurova, 5 Nisan Salı günü FIBA Kadınlar Avrupa Kupası (EuroCup Women) Final Four organizasyonun yarı finalinde, İtalya temsilcisi Umana Reyer Venezia (Venedik) ile karşılaşacak. Temsilcimiz bu maçtan galip ayrılması durumunda, Galatasaray-Tango Bourges mücadelesinin kazananı ile 7 Nisan Perşembe günü oynanacak olan finalde kupa mücadelesi verecek. Tüm müsabakalar YouTube/FIBA üzerinden canlı yayınlanacak.

SALON: Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi

 HAKEMLER: Seher Ayşe Nur Yazıcıoğlu, Ahmet Taner İbin, Haldun Çoban

 BEŞİKTAŞ HDI SİGORTA: Ilze Jakobsone 5, Şelale Kepenç, Ceyda Bekar, İrem Naz Topuz 2, Özge Yavaş 10, Elif Bayram, Mia Draşkiçeviç, Erica McCall 25, Meighan Simmons 13, İlayda Güner 12, Melek Uzunoğlu 2,

 ÇUKUROVA BASKETBOL KULÜBÜ (ÇBK) MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYESİ: Asena Yalçın 10, Shavonte Zellous 12, Şevval Akalan, Melis Talay 1, Yeliz Doğan, Fatmanur Karakaş, Sinem Ataş 6, Temi Fagbenle 11, DeWanna Bonner 15, Esra Ural Topuz 6, Jasmine Thomas 17,

 1'İNCİ PERİYOT: 21-22

 İLK YARI: 38-38

 3'ÜNCÜ PERİYOT: 61-60


ETİKETLER :
Diğer SPOR haberleri

Yazarlar

MERSIN
Arşiv Arama
- -
Copyright © 2024 Günaydın Mersin Gazetesi Gazetesi Tüm hakları saklıdır.
pendik evden eve nakliyatkartal evden eve nakliyattuzla evden eve nakliyatevden eve nakliyat
Gazetemiz MEİGDER Üyesidir
Meigder