İÇSEV açılıyor
Mersin Sondakika

İÇSEV açılıyor

İçel Sağlık ve Eğitim Vakfı, ‘’Yükseklerden Korkma’’ diyerek yola çıktı.
Bu haber 2022-03-22 01:55:09 eklenmiş

 

İÇSEV açılıyor

İçel Sağlık ve Eğitim Vakfı, ‘’Yükseklerden Korkma’’ diyerek yola çıktı.

GÜNAYDIN MERSİN

 İçel Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Av. Abdullah Hüseyin Akbıyık önderliğinde kurulan İÇSEV, çocukların sağlık hizmetlerine ve eğitim hayatlarına kurum değerleri doğrultusunda, ışık tutmak adına faaliyetlerine başlıyor.

İçel Sağlık ve Eğitim Vakfı (İÇSEV), öğrencilerin eğitimlerine katkı sunmak için kolları sıvadı.

İçel Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Av. Abdullah Hüseyin Akbıyık, “Lise öğrenimimi Özel İçel Koleji Anadolu Lisesinde tamamladım. Hukuk fakültesinden mezun oldum ve 18 yıldır avukatlık mesleğini icra etmekteyim. 2014 yılında mezun olduğum Özel İçel Eğitim Kurumunun bayrağını devralarak yönetim kurulu başkanlığını sürdürmekteyim. Aynı zamanda Özel Okullar Birliği Mali Konular Komisyon Başkanlığını da devam ettiriyorum. Dünyanın ve başta ülkemizin geleceği adına çocukların bizler için en büyük umudu vaat ettiklerini ve onların evrensel değerler ile donanımlı bireyler olarak yetiştirilmesini destekliyorum. Bu görüşümün ulusal bir kimliğe bürünmesi ve daha fazla çocuğa ulaşması için İçel Sağlık ve Eğitim Vakfı’nı kurmaya karar verdim. Çocuklar geleceğimiz ve onların geleceğine miras bırakmak da bizlerin en büyük görevi. Bu yolda görevlerimizi yerine getirme bilincini paylaşmayı ve sürdürülebilir biçimde hizmet odaklı olmayı güven temeline dayandırarak herkese kazandırmayı amaçlıyoruz” dedi.

MİSYONUMUZ VE VİZYONUMUZ

Akbıyık, “Vakfımızın gayesi sağlık hizmetlerine ve eğitim öğretime katkı sağlamaktır ayrıca kültür,teknoloji ve sosyal alanlarda faaliyette bulunmak,çocukların evrensel değerler ile donanımlı çok yönlü bireyler olarak yetiştirilmesine ve akademik düzeyleri ile topluma değer katmalarına destek olmaktır. Vizyonumuz ise, sürdürülebilir yaklaşımımızla,  üreten, fark yaratan bireyler yetiştirmek” diye konuştu.

 


ETİKETLER :
Diğer EĞİTİM haberleri

Yazarlar

MERSIN
Arşiv Arama
- -
Copyright © 2024 Günaydın Mersin Gazetesi Gazetesi Tüm hakları saklıdır.
pendik evden eve nakliyatkartal evden eve nakliyattuzla evden eve nakliyatevden eve nakliyat
Gazetemiz MEİGDER Üyesidir
Meigder