Bahar’da cilt bakımı
Mersin Sondakika

Bahar’da cilt bakımı

Mevsim geçişlerinde yaşanan hava değişimleri, cilt üzerinde birçok değişikliğe sebep oluyor.
Bu haber 2022-03-22 01:51:20 eklenmiş

 

Bahar’da cilt bakımı

 

Mevsim geçişlerinde yaşanan hava değişimleri, cilt üzerinde birçok değişikliğe sebep oluyor.

 

GÜNAYDIN MERSİN

 

Aynur Tokel Beauty Güzellik Merkezi sahibi Aynur Tokel, özellikle mevsim değişimlerinde cildin ekstra bakıma ihtiyaç duyduğunu belirtti.

Aynur Tokel Beauty Güzellik Merkezi sahibi Aynur Tokel, “Sert ve soğuk havanın etkisi ciltte kuruluk, nemsizlik gibi sorunlara yol açarken, kapalı ortamlardaki kirli hava ise cildin hava almasını engelleyerek çeşitli problemlere zemin hazırlıyor” dedi.

Tokel, özellikle mevsim değişimlerinde cildin ekstra bakıma ihtiyaç duyduğunu belirtirken, ısı, nem, UV ışınlarına karşı fiziksel aktiviteye, su tüketimine, sağlıklı beslenmeye dikkat edilmesi gerektiğini vurguladı.

Kış mevsiminin soğuk havası ciltte bazı problemleri meydana getirirken, mevsim değişikliğinde ciltte meydana gelen kurulukları ve yıpranma belirtilerini sağlıklı bir görünüme kavuşturmak için doğru adımları uygulamak büyük önem taşıyor.

Tokel, “Özellikle mevsim geçişlerinde birçok kişi cilt problemi ile karşı karşıya kalıyor. Havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte kişiler bedenen ve ruhen arınmaya ihtiyaç duyuyor. Bu yüzden her mevsim uygulanabilen ve cilt kusurlarının tedavisinde en yüksek verim aldığımız mezoterapi ile en hızlı sonuçları alıyoruz. Bu işlem cildin yenilenmesinde, gençleşmesinde ve dış faktörlerin etkilerine karşı en doğal ve faydalı yöntem olarak uygulanıyor” dedi.

 


ETİKETLER :
Diğer MAGAZİN haberleri
Copyright © 2024 Günaydın Mersin Gazetesi Tüm hakları saklıdır.
pendik evden eve nakliyatkartal evden eve nakliyattuzla evden eve nakliyatevden eve nakliyat
Gazetemiz MEİGDER Üyesidir
Meigder