“Vatandaş bayat ekmek bile alamıyorum diyor”
Mersin Sondakika

“Vatandaş bayat ekmek bile alamıyorum diyor”

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, seçim bölgesi olan Mersin’de esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Bu haber 2022-02-07 21:37:45 eklenmiş

 

“Vatandaş bayat ekmek bile alamıyorum diyor”

 

 CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, seçim bölgesi olan Mersin’de esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

 

GÜNAYDIN MERSİN

 

Market içerisinde vatandaşla sohbet eden Başarır, vatandaşın “bayat ekmek alamıyorum” demesi üzerine “Diyecek bir söz bulamıyorum, ama size söz veriyorum, ilk seçim sonrası hepsinin üstesinden geleceğiz” dedi.

Toroslar İlçesi Gözne Caddesi’ndeki esnaf ziyaretini gerçekleştiren CHP’li Başarır, esnafların yaşadıkları sıkıntılarını dinledi. Birçok esnafın, siftah yapmadan kepenk kapattığını dile getirdiğini ifade eden CHP’li Başarır, “Yüksek enflasyon, yüksek elektrik faturaları, artan motorin fiyatları, fiyatı artan gıda ürünleri vatandaşın ve dolayısıyla da esnafımızın belini bükmüştür. Bunun tek sorumlusu, hemen hemen her alanda olduğu gibi beceriksiz ekonomi politikası üreten mevcut siyasi iktidardır. Ülke ekonomisi dibe vurmuştur. Çiftçi, esnaf, memur, işçi, emekli nasıl geçineceğini kara kara düşünürken, Saray’daki şahsın ‘Hedefimiz, dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri haline gelmek’ gibi sözler sarf etmesi halkın aklıyla alay etmekten başka bir şey değildir. Geçmişte ‘Bu kardeşinize yetkiyi verin, ondan sonra faizle, şunla bunla nasıl uğraşılır göreceksiniz’ diyerek hayalcilik satan iktidar şimdi de ‘dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasında olma’ hayallerini satışa çıkarmıştır” sözlerini dile getirdi.

Mersin’de çalışmalarını hızla sürdüren CHP Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Ali Mahir Başarır, Toroslar ilçesine bağlı Çavuşlu Mahalle Muhtarı Halil İbrahim Soysal ve Çukurova Mahalle Muhtarları İlkay Küçükcan’ı makamlarında ziyaret etti.

Ziyaretlerin ardından Çavuşlu Semt Pazarı’nı gezen CHP’li Başarır, Pazar esnafının sorunlarını dinledi. Pazar esnafının isyan edecek noktaya geldiğini ifade eden CHP’li Başarır, “ Vatandaş artık pazardan dahi alış veriş yapamıyor. Ülkemizde meyve ve sebze fiyatları rekor üstüne rekor kırıyor. Bu da ne yazık ki Pazar esnafımızı perişan ediyor” dedi.

 

 

 

 


ETİKETLER :
Diğer SİYASET haberleri

En çok okunanlar

Copyright © 2024 Günaydın Mersin Gazetesi Tüm hakları saklıdır.
pendik evden eve nakliyatkartal evden eve nakliyattuzla evden eve nakliyatevden eve nakliyat
Gazetemiz MEİGDER Üyesidir
Meigder