Yüreklere dokundular!
Mersin Sondakika

Yüreklere dokundular!

Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı Mersin Bölge Temsilciği yüreklere dokundu.
Bu haber 2022-02-07 21:31:28 eklenmiş

 

Yüreklere dokundular!

 Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı Mersin Bölge Temsilciği yüreklere dokundu.

 GÜNAYDIN MERSİN

 İstanbul'da hayırsever bir İş İnsanı tarafından, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı'na bağışlanan kışlık kıyafetler, Vakfın İstanbul ve Mersin Bölge Temsilciliği koordinasyonları tarafından, ihtiyaç sahibi ailelere dağıtımı sağlanarak, bir kez daha yüreklere dokundular.

Yardım kapsamında alınan kıyafetler, El Ele Ailesi gönüllü gurubu kurucuları Esra Alkan ve Hilal Ekin tarafından, Türkiye Sakatlar Derneği Mersin Şubesi, Otizmliler Derneği ve Onkolojide tedavi gören ihtiyaç sahibi 90 aileye ulaştırıldı.

TSKGV ile ilgili de bilgilendirme yapan Esra Alkan, “Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı; Türk Ordusunun, Mehmetçiğin silah, teçhizat, donanım anlamındaki ihtiyaçların karşılanması, milli harp ve sanayi dallarının geliştirilmesi maksadıyla, 1987 yılında Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Vakıflarının birleştirilmesiyle kuruldu. Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı Mersin Bölge Temsilcisi emekli Albay Faik Ahmet Karadeniz, her fırsatta yapmış olduğu sosyal projelerle gönülleri fethetmeye devam ediyor” dedi.

   

 


ETİKETLER :
Diğer YAŞAM haberleri

En çok okunanlar

Copyright © 2024 Günaydın Mersin Gazetesi Tüm hakları saklıdır.
pendik evden eve nakliyatkartal evden eve nakliyattuzla evden eve nakliyatevden eve nakliyat
Gazetemiz MEİGDER Üyesidir
Meigder