“SOSYAL MARKET” AÇILIŞI
Mersin Sondakika

“SOSYAL MARKET” AÇILIŞI

Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü yükümlülerinin gıda, Giyecek ihtiyaçlarının karşılanması için, Müdürlük Hizmet Binası içerisinde oluşturulan “Sosyal Market”in açılış töreni; Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan ÖztopraK’ın katılımı ile gerçekleşti.
Bu haber 2022-01-21 01:24:10 eklenmiş

 

“SOSYAL MARKET” AÇILIŞI

 

Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü yükümlülerinin gıda, Giyecek  ihtiyaçlarının karşılanması için, Müdürlük Hizmet Binası içerisinde oluşturulan “Sosyal Market”in açılış töreni; Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan ÖztopraK’ın katılımı ile gerçekleşti.

 GÜNAYDIN MERSİN

 Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı Koruma Kurulu Başkanlığı toplantısında; maddi durumu yetersiz olan denetimli serbestlik yükümlülerinin, yeniden topluma kazandırılmalarında önemli yer teşkil edebileceği düşünülen temel ihtiyaçlarından bir kısmının karşılanabilmesi için çalışma başlatılması kararı alınmıştır. Alınan karar doğrultusunda, Mersin Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde “Sosyal Market” oluşturulmuştur. Oluşturulan markette, kamu kurum kuruluşları ile sivil toplum örgütlerinin yıl içerisinde yapacakları katkılarla gelen giyecek, ayakkabı, kuru gıda, kırtasiye vb. malzemelerin maddi durumu yetersiz olan yükümlülere ulaştırılması sağlanacaktır. Sosyal Market projesi kapsamında temin edilen kıyafet, ayakkabı, çanta, kırtasiye, gıda gibi ürünler; Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Cihat Gezmen ve Cumhuriyet Savcısı Yusuf Sezgin’nin katılımıyla denetimli serbestlikteki yükümlüler ve ailelerinin dağıtımına başlandı.


ETİKETLER :
Diğer GÜNCEL haberleri
Copyright © 2024 Günaydın Mersin Gazetesi Tüm hakları saklıdır.
pendik evden eve nakliyatkartal evden eve nakliyattuzla evden eve nakliyatevden eve nakliyat
Gazetemiz MEİGDER Üyesidir
Meigder