ÇUGİDER’in 5.Yıl Kutlaması
Mersin Sondakika

ÇUGİDER’in 5.Yıl Kutlaması

Çukurova Genç Girişimci İş İnsanları Derneği (ÇUGİDER), 5. Kuruluş Yıldönümünü Divan otelde kutladı.
Bu haber 2021-12-26 23:12:40 eklenmiş

 

ÇUGİDER’in 5.Yıl Kutlaması

 

Çukurova Genç Girişimci İş İnsanları Derneği (ÇUGİDER), 5. Kuruluş Yıldönümünü Divan otelde kutladı.

 

GÜNAYDIN MERSİN

 

ÇUGİDER’in Kuruluş etkinliğine Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan, MESİAD Başkanı Hasan Engin, MTOSB Başkanı Sabri Tekli, Mersin Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Bedrettin Gündeş, Mersin Katolik Kilisesi Ruhani Reisi Roshan Corderio, Peder Mariusz Donaj,  ÇUGİDER Başkanı Sibel Gelbul ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yeni katılım sağlayan üyelerde katıldı.

Çukurova Genç Girişimci İş İnsanları Derneğinin (ÇUGİDER) 5. Kuruluş Yıldönümünü slayt gösterisi ile başladı.

ÇUGİDER Başkanı Sibel Gelbul, Mersin‘de yaşayan gençlerin  liderlik vasıflarını, sosyal ve kültürel sorumluluklarını arttırmak, girişimcilik ruhunun benimsenmesini sağlamak amacıyla 2016 yılında kurulduğunu söyledi.

Gelbul, "ÇUGİDER, insana yatırımı esas alan  sosyo-ekonomik, eğitim ve kültür düzeylerinin gelişimine katkıda bulunmak, bilgi ve tecrübe konusunda koordinasyonu sağlayarak ilimizin kalkınmasına ön ayak olmak, çevre, doğa ve toplumsal sorunlara dokunmak için kurulmuş güçlü bir dernektir. ÇUGİDER, çözüm önerileri getirerek projelerle destek vermiş ve bu sayede iki önemli projeye imza atmıştır. Derneğimizin 5. yılını kutlamanın önemini ve sorumluluğunu hissederek, kentimize ayrı bir değer ve olgu kattığımıza yürekten inanıyoruz. "‘Biz sadece tabela derneği olmak için yola çıkmadık. Söylemlerden çok, eylemleri gerçekleştirdik. Üyelerimizden aldığımız güç ile geleceğe umutla bakan; İstihdama dönük, genç girişimcilerin önünü açacak projelerimiz ile Mersin‘in aydınlık yüzünün ortaya çıkması için var gücümüzle çalışacağız. Bugün ÇUGİDER ailemize yeni katılan üyelerimizin plaket takdimini gerçekleştireceğiz. Nerede yaşam varsa, orada umut da vardır. Emekleriyle, bilgileriyle, tecrübeleriyle, alın terleriyle tek gayeleri üretmek olan  iş insanlarımız geleceğimiz ve yarınlarımızdır.

Her Yeni Yıl yeni umutların habercisidir. Yeni yılda tüm umutlar ve başarılar sizlerle olsun” diye konuştu.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’da, “ÇUGİDER kısa sürede farkını çalışmaları ile hissettirdi. Sibel Gelbul sadece ÇUGİDER’de değil, Mezitli Kent Konseyinde de başarılı çalışmaları ile Mezitli’ye değer katmıştır” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından yeni üyelere plaketleri verilirken, ÇUGİDER ve Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesinin sponsorluğunu yaptığı engelli tenisçi Oğuzhan Güneş, etkinliğe kazandığı Uluslararası Tenis Şampiyonu kupası ile katıldı.


ETİKETLER :
Diğer EKONOMİ haberleri

En çok okunanlar

Copyright © 2024 Günaydın Mersin Gazetesi Tüm hakları saklıdır.
pendik evden eve nakliyatkartal evden eve nakliyattuzla evden eve nakliyatevden eve nakliyat
Gazetemiz MEİGDER Üyesidir
Meigder