Kahramanlı Lojistik KKTC’ye yatırım yapmaya hazırlanıyor
Mersin Sondakika

Kahramanlı Lojistik KKTC’ye yatırım yapmaya hazırlanıyor

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın özel daveti üzerine Kıbrıs’a giden Kahramanlı Lojistiğin sahibi Ali Kahramanlı, KKTC’nin ekonomi ve istihdamına katkı sağlamak ve yatırım yapmak için incelemelerde bulundu.
Bu haber 2021-12-21 00:47:59 eklenmiş

 

Kahramanlı Lojistik KKTC’ye yatırım yapmaya hazırlanıyor

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın özel daveti üzerine Kıbrıs’a giden Kahramanlı Lojistiğin sahibi Ali Kahramanlı,  KKTC’nin ekonomi ve istihdamına katkı sağlamak ve yatırım yapmak için incelemelerde bulundu.

 

GÜNAYDIN MERSİN

 

Geçtiğimiz günlerde KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın makamında baş başa gerçekleştirilen özel görüşmede, yapmayı planladığı yatırımlar hakkında Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a  brifing veren ve hazırlanan dosyayı  sunan Lojistik Sektörünün duayen ismi Ali Kahramanlı,  KKTC’den memnun ayrıldı.

KKTC’nin ilerleyen yıllarda Akdeniz’in en önemli kilit noktası olacağına değinen İş Adamı Kahramanlı,  “KKTC gerek yatırımlarıyla, gerekse turizm ve tesisleri ile her konuda Dubai’yi aratmayacaktır” dedi.

 Tüm Dünya ülkelerinin gözlerinin KKTC’de olduğuna dikkat çeken Kahramanlı, ”KKTC ye en yakın yer Mersin’dir. Mersin-Kıbrıs’ın, Kıbrıs ise Mersin’in bir parçası olmuştur. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın KKTC’ye verdiği büyük önem ise ortadadır. Bizlerde iş adamları olarak, KKTC’ye yatırım yapmalıyız. Merkezi Mersin’de bulunan Kahramanlı Lojistiğin, ilk etapta şubesini burada açıp, daha sonrada yatırımlarımızı hızlandıracağız. Bize kolaylıklar sağlayan, yakın ilgi ve sevgisinden dolayı KKTC Cumhurbaşkanımız Ersin Tatar’a teşekkür ederiz” diye konuştu.


ETİKETLER :
Diğer EKONOMİ haberleri

En çok okunanlar

Copyright © 2024 Günaydın Mersin Gazetesi Tüm hakları saklıdır.
pendik evden eve nakliyatkartal evden eve nakliyattuzla evden eve nakliyatevden eve nakliyat
Gazetemiz MEİGDER Üyesidir
Meigder