Abisan yapı sektörün yeni yüzü
Mersin Sondakika

Abisan yapı sektörün yeni yüzü

İnşaat sektöründe fark yaratan Abisan Yapı Market, yeni trendi ile inşaat sektöründeki yerini aldı.
Bu haber 2021-12-14 01:38:20 eklenmiş

 

Abisan yapı sektörün yeni yüzü

İnşaat sektöründe fark yaratan Abisan Yapı Market, yeni trendi ile inşaat sektöründeki yerini aldı.

GÜNAYDIN MERSİN

 

Abisan Yapı Marketin açılışını Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Kızıltan yaparken, kalabalık bir topluluk tarafından kurdele kesiminden önce dua edildi.

Terraco, Jotun gibi ünlü firmaların malzemelerinin de bulunacağı Abisan Yapı Market törenle açıldı.

Açılış töreninde konuşan Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Kızıltan, “Abisan Yapı’nın kurulmasında, kuruluş aşamasında çok etkili bir karar veren Habip Abi kardeşimizi kutluyorum. Gerçekten böyle sıkıntılı bir ekonomik ortamda yatırım yapmak yürek ister. O yürekte Habip kardeşimde var. Taşın altına elini koydu ve yatırım yaptı. Bu yatırımla hem iş sektörüne katkıda bulunacak, hemde istihdam yaratacak. Kendisini bir kez daha kutluyorum ve hayırlı uğurlu olsun diyorum” dedi.

“KALİTEYE ÖNEM VERİYORUZ”

Her zaman kaliteye önem verdiklerini söyleyen Abisan Yapı Market sahibi Habip Abi, “Daha öncede bu sektörün içindeydim. 2018 yılından sonra ekonomik daralmadan dolayı bu işe biraz ara vermiştik. Covid 19’dan sonra daralan ekonomide bir atılım yapıp yeniden iş sektörüne girdik. Müteahhitlik, inşaat malzemesi, taşeronluk gibi işlerle devam edeceğiz. Güçlü kadromuzla bu işte başarılı olacağımıza inanıyorum. Buraya gelen bir müşteri, inşaatla ilgili hangi malzemeyi arıyorsa, kolaylıkla bulacaktır. Burası diğer firmalardan yapı olarak, modern bir yapı market tarzında inşa edildi.  Ayrıca diğer firmalardan yüzde 10-15 daha ucuz fiyata ürün bulunabilecek” diye konuştu.


ETİKETLER :
Diğer EKONOMİ haberleri

Yazarlar

MERSIN
Arşiv Arama
- -
Copyright © 2024 Günaydın Mersin Gazetesi Gazetesi Tüm hakları saklıdır.
pendik evden eve nakliyatkartal evden eve nakliyattuzla evden eve nakliyatevden eve nakliyat
Gazetemiz MEİGDER Üyesidir
Meigder