Bölgesel yağlanmada artış!
Mersin Sondakika

Bölgesel yağlanmada artış!

Aynur Tokel Beauty Güzellik merkezi sahibi Aynur Tokel, Koronavirüs salgını sürecinde uygulanan sokağa çıkma yasakları nedeniyle kilo alımı ve bölgesel yağlanma oranlarında büyük oranda artış olduğunu söyledi.
Bu haber 2021-12-11 00:50:23 eklenmiş

 

Bölgesel yağlanmada artış!

Aynur Tokel Beauty Güzellik merkezi sahibi Aynur Tokel, Koronavirüs salgını sürecinde uygulanan sokağa çıkma yasakları nedeniyle kilo alımı ve bölgesel yağlanma oranlarında büyük oranda artış olduğunu söyledi.

GÜNAYDIN MERSİN

Tokel, “ Evde kalınan günler içerisinde sağlıklı dengeli beslenme, spor yapmaya dikkat edilse de çoğu insan için bölgesel yağlanmanın önüne geçmek pek mümkün olmadı” dedi.

Uzun zamandır sağlık, güzellik ve bakım sektöründe olduğunu söyleyen Aynur Tokel Beauty Güzellik merkezi sahibi Aynur Tokel, Mersinlilerin işin uzmanından faydalanması gerektiğine vurgu yaptı.Tokel, “Merkezimizde genelde zayıflama üzerine çalışmalarımız var. Daha doğrusu bölgesel incelme, lazer, cilt bakımı, tırnak gibi. Zayıflama ve bölgesel incelme genelde bacak, karın, kol bölgesindeki yerlerle ilgili. İnsanlar zayıflıyor ama bazı bölgelerde yoğunluk oluyor. Biz onları parçalıyoruz. Bunu G5 diye bir cihazımız var. G5, ritmik hareketler yapan bir alettir. Kullanılan aletin çalışma mantığı, titreşim ve itmedir. Uygulandığı bölgeye gönderdiği titreşimler sayesinde hücreleri hareketlendirmekte ve uyguladığı itme kuvvetiyle de vücutta sıkılaşmayı sağlamaktadır. G5 aleti kullanılarak yapılan bu masaj, bölgesel bağ dokusunu açmakta, yağ yakımını hızlandırmaktadır.  Bu yöntem bölgesel yağlanma, selülit, yüz sarkmaları içinde oldukça ideal. G5 mesajı selülit yakımı yanında vücuttaki toksinlerin atılımını da sağlamaktadır. Bu sayede vücudun sağlığını kazanmasına yardımcı olur. Sağlık açısından hiçbir bir sorun oluşturmayan bu masaj uygulaması, günümüzde hızlıca yaygınlaşmaktadır” dedi.

MÜŞTERİLERİMİZ OLDUKÇA MEMNUN

 Özellikle müşteri memnuniyetine önem verdiklerinin altını çizen Tokel, “Müşterilerimiz bu uygulamalardan oldukça memnun ve bununla ilgili çok güzel dönüşler alıyorum. Lazer cihazımız buz lazer. Diyot 808 Nova metre buz lazer. O da kökleri parçalıyor. Mesela IPL ve alexandrite gibi kılları yakmıyor. Kıl kokusunu hissetmezsiniz. Bizim kullandığımız cihaz sadece kökleri patlatıyor. Etkisini 4 seans sonra hızla görebilirsiniz. Yaz, kış uygulanabilir. Yanma, acıtma gibi bir riski yok” diye konuştu.

CİLT BAKIMINI İHMAL ETMEYİN!

Cilt bakımının diğer bakımlar kadar önemli olduğuna dikkat çeken Tokel, “Kışın cilt bakımı, Ayda bir cilt bakımı, güneş koruyucu, cildine uygun ürünlerle yapabilirsiniz. Geçtiğimiz günlerde bir danışanımız geldi. Cildine hangi kremi bulduysa sürmüş. Yağ yanmış, cilt yanmış. Biz çok güneş alan bir yerde yaşıyoruz. O yüzden cildimizi çok iyi korumamız gerekiyor.  Beslenme cilt yapılarını etkiler. Bazı ciltler kuru olur, bazıları ise yağlı. Bunu dengelemek için karbon diye bir cihazımız var. Kuru cildi nemlendiriyor, çok yağlı cildi ise normale döndürüyor. Karbon maske ile cilde görünmeyen bir hasar veriyoruz. O gözenekleri sıkılaştırıyor, kırışıklıkları, lekeleri açıyor. Karbon cihaz bu konuda çok etkili.  Uzman ellerde bunların hiçbir yan etkisi yok” şeklinde konuştu.

CİLDİ BESLEMEK İÇİN BOL BOL SU İÇMELİYİZ

Aynur Tokel Beauty Güzellik merkezi sahibi Aynur Tokel, “ Cildi besleyen su ve çok su tüketilmeli. Su tüketmeyen insanlarda hemen fark edersiniz, cilt daha mat ve daha kuru olur. İnsanlarımız bol bol su içmeli.  Suyu asla ihmal etmeyin.  Burada bütün işlemlerimiz hijyenik. Kendi sağlığımızı ne kadar düşünüyorsak, gelen müşterilerimizin de sağlığını kendi sağlığımız kadar düşünmeliyiz. Malzemelerimize çok dikkat ediyoruz. Tek kullanımlık malzemeler kullanıyoruz. Bütün cihazlarımız, her seanstan sonra dezenfekte ediyoruz. Hijyen konusunda çok dikkatliyiz” dedi.

TIRNAK BAKIMI

Tokel, sağlığın her şeyden önce geldiğine önemle vurgu yaparken, güzelliğin ve estetiğin, geçmişten günümüze kadar, hem kadınları, hem erkekleri ilgilendiren bir konu olduğunu söyledi.

Tokel, “ Yaşadığımız yüzyılda da güzellik için kullanılan değişik yöntem ve teknikler farklı bir boyuta ulaşmıştır. Öyle ki kişisel bakım için birçok teknolojik yöntem ve mekân bulunmaktadır. El ve tırnak bakımı çoğu kişi için önem arz etmektedir. Bu bakım sadece dış çevre için değil kişisel mutluluk içinde sık sık yapılmaktadır. Tırnak bakımı konusunda ise pek çok malzeme ve teknik vardır. Çoğunlukla kendi tırnaklarımız üzerinde işlem yapmak istesek de bazen takma tırnağa ihtiyaç duyarız. Bu konuda da ciddi çalışmalarımız var. Müşterilerimiz gönül rahatlığı ile gelip, burada tırnakları ile ilgili bakım ve daha güzel bir görünüme sahip olabilirler” diye konuştu.


ETİKETLER :
Diğer SAĞLIK haberleri

En çok okunanlar

Copyright © 2024 Günaydın Mersin Gazetesi Tüm hakları saklıdır.
pendik evden eve nakliyatkartal evden eve nakliyattuzla evden eve nakliyatevden eve nakliyat
Gazetemiz MEİGDER Üyesidir
Meigder