CHP’den miting açıklaması
Mersin Sondakika

CHP’den miting açıklaması

CHP İl Başkanı Adil Aktay, CHP Mersin Milletvekili Avukat Alpay Antmen, CHP İl ve İlçe örgütleri, Cumhuriyet Meydanında bir araya geldi.
Bu haber 2021-11-27 18:32:01 eklenmiş

 

CHP’den miting açıklaması

 CHP İl Başkanı Adil Aktay, CHP Mersin Milletvekili Avukat Alpay Antmen, CHP İl ve İlçe örgütleri, Cumhuriyet Meydanında bir araya geldi.

 GÜNAYDIN MERSİN

 CHP İl Başkanı Aktay, “Ülke ekonomisi tam bir kaos içinde. Paramızın değeri her gün düşüyor, yoksulluk artıyor, işsizlik büyüyor, üretim ve yatırım yapmak imkansız hale geliyor.  Geçinemeyen, insanca koşullarda yaşayamayan milyonların bu gidişe tahammülleri kalmadı. Ekonomiyi batıranlardan çare gelmeyeceğini artık herkes görüyor. Vatandaşımız bir an önce sandığa gidip bu gidişi durdurmak, biraz rahat nefes alabilmek istiyor. Cumhuriyet Halk Partisi, vatandaşın bu çağrısına kulak veriyor. Ekonomiden canı yananlarla meydanlarda buluşuyor” dedi.

 İLK BULUŞMA 4 ARALIK CUMARTESİ GÜNÜ…

 Aktay konuşmasının devamında, “Gelin, gözleri kendi servetlerinden ve iktidarlarından başka hiçbir şeyi görmeyenlerin gözlerini açalım.  Gelin, milletin iradesinden kaçanlara, milletin sesini duyuralım. Vatandaşlarımıza çağrımız budur. Bir çağrımız da Mersin Valiliği’ne olacak. Mitingimizi Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirmek üzere Cumhuriyet Halk Partisi Mersin İl Başkanlığı olarak gerekli girişimleri usulüne uygun olarak yaptık.  Geçen sürede tarafımıza hiçbir cevap verilmemesi üzerine bir kez daha hatırlatmada bulunduk ancak yine cevap alamadık. Valiliğin sessizliği gömülmesi, Cumhuriyet Meydanında miting talebimizi bu saate kadar yok sayması manidardır. Miting başvurumuzla ilgili olarak bir yerden talimat beklenir gibi bir görüntü verilmektedir. Bu yakışıksız görüntüye bir an önce son verilmesini ve daha önce de mitinglere sahne olmuş  Cumhuriyet Meydanı’nın milletin sesine, milletin iradesine açılmasını bekliyoruz. Cumhuriyet Meydanını, Cumhuriyetin ve halkın partisine kapatmak gibi bir hadsizliğe tevessül edilmeyeceğini umuyoruz” sözlerine yer verdi.   

                                                                                                                                                                       


ETİKETLER :
Diğer SİYASET haberleri

Yazarlar

MERSIN
Arşiv Arama
- -
Copyright © 2024 Günaydın Mersin Gazetesi Gazetesi Tüm hakları saklıdır.
pendik evden eve nakliyatkartal evden eve nakliyattuzla evden eve nakliyatevden eve nakliyat
Gazetemiz MEİGDER Üyesidir
Meigder