Baro’dan kadınlar için kermes
Mersin Sondakika

Baro’dan kadınlar için kermes

Mersin Barosu Kadın Hakları Merkezi, Tarsus Cezaevi’ndeki ihtiyaç sahibi kadınlar için Mersin Adliyesi ve Tarsus Adliyesi baro odalarında kermes düzenledi.
Bu haber 2021-11-22 01:07:00 eklenmiş

 

Baro’dan kadınlar için kermes

Mersin Barosu Kadın Hakları Merkezi,  Tarsus Cezaevi’ndeki ihtiyaç sahibi kadınlar için Mersin Adliyesi ve Tarsus Adliyesi baro odalarında kermes düzenledi.

GÜNAYDIN MERSİN

Mersin Barosu Kadın Hakları Merkezi üyesi avukatlar tarafından Mersin Adliyesi ve Tarsus Adliyesi baro odasında düzenlenen kermeste, avukatların yapmış olduğu yiyeceklerin yer aldığı stanttan elde edilen gelirler ve yapılan bağışlar sayesinde, Tarsus Cezaevi’nde ihtiyaç sahibi kadınların temel ihtiyaçları karşılanacak.

Mersin Barosu Kadın Hakları Merkezi Başkanı Arzu Günay, “Hak savunucusu bir meslek grubu olarak, cezaevindeki kadınların bizlere belirtmiş olduğu giyecek, hijyenik ürünler gibi temel ihtiyaçlarını karşılamak için Baromuzda kermes düzenledik. Gerek Mersin Baro Odamızda, gerekse Tarsus Baro Odamızda kermesimizin düzenlenmesinde emeği geçen ve kermese katkı sunan tüm meslektaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.


ETİKETLER :
Diğer GÜNCEL haberleri

En çok okunanlar

Copyright © 2024 Günaydın Mersin Gazetesi Tüm hakları saklıdır.
pendik evden eve nakliyatkartal evden eve nakliyattuzla evden eve nakliyatevden eve nakliyat
Gazetemiz MEİGDER Üyesidir
Meigder