Mersin’i güzelleştiriyor
Mersin Sondakika

Mersin’i güzelleştiriyor

24 yaşındaki genç girişimci Dilber Bulun, açtığı güzellik merkezi ile Mersinli kadınlara büyük bir kadro ile hizmet veriyor.
Bu haber 2021-10-29 21:53:20 eklenmiş

 

Mersin’i güzelleştiriyor

 

24 yaşındaki genç girişimci Dilber Bulun, açtığı güzellik merkezi ile Mersinli kadınlara büyük bir kadro ile hizmet veriyor.

 

SABAHAT TEKKANAT

 

Bu sektörde iddialı olduğunu da kanıtlayan Dilber Bulun kısa sürede güzellik ve bakımından ödün vermeyen kadınların bir numaralı adresi oldu.

Güzellik uzmanı genç girişimci kadın Dilber Bulun, müşterilerine Protez Tırnak, Epilasyon, Cilt bakımı, Hydrafacial, microblading gibi güzellik adına birçok hizmeti sunduğu salonunda Mersinlileri bekliyor.

Son teknoloji cihazların kullanıldığı güzellik merkezinde Sağlık Bakanlığı onaylı ürünler ile uygulama yapılıyor. Güzelliğine ve bakımına özen gösteren kadınların ve erkeklerin gözde mekanı olan Dilber Bulun Güzellik Merkezi sosyal medyada da çok popüler. Instagram'daki @dilberbulunbeauty profilinde binlerce takipçisi bulunan işletme, sürekli paylaşımlar yaparak, takipçilerini hizmetleri hakkında bilgilendiriyor.

Uzun yıllar Mersinlilere hizmet etmek istediğini dile getiren Bulun, "Kısa sürede uzman kadrom ile Mersin'de büyük bir potansiyele ulaştık. Müşteri memnuniyetine çok özen gösteriyorum. Her müşterimle tek tek ilgilenip onların merkezimizden mutlu ayrılmasını sağlıyorum. Bu şekilde hem bizler işimizi profesyonel olarak yapıyoruz hemde müşterilerimiz iyi hizmet alıyorlar. Hedefimiz başta kadınlar olmak üzere tüm yaş kitlesine hizmet vermek. Misyonumuz ise her zaman en kaliteli hizmeti sunup en uygun fiyatlar ile müşterilerimizi memnun etmek" dedi.


ETİKETLER :
Diğer MAGAZİN haberleri

Yazarlar

MERSIN
Arşiv Arama
- -
Copyright © 2024 Günaydın Mersin Gazetesi Gazetesi Tüm hakları saklıdır.
pendik evden eve nakliyatkartal evden eve nakliyattuzla evden eve nakliyatevden eve nakliyat
Gazetemiz MEİGDER Üyesidir
Meigder