ÇUGİDER buluşmaları devam ediyor
Mersin Sondakika

ÇUGİDER buluşmaları devam ediyor

Çukurova Genç Girişimci İş İnsanları Derneği (ÇUGİDER), her ay gerçekleştirdikleri toplantılarının devamını Mezitli’li Hacıbaba Et Lokantasında gerçekleştirdi.
Bu haber 2021-10-17 12:12:33 eklenmiş

ÇUGİDER  buluşmaları devam ediyor

 

Çukurova Genç Girişimci İş İnsanları Derneği (ÇUGİDER), her ay gerçekleştirdikleri toplantılarının devamını Mezitli’li Hacıbaba Et Lokantasında gerçekleştirdi.

 

GÜNAYDIN MERSİN

 

ÇUGİDER Yönetim Kurulu Başkanı Sibel Gelbul, Mersin Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı ve Bilim Kurulu Üyesi Bedrettin Gündeş, ÇUGİDER Onursal Başkanı Mazlum Balkan, Yönetim Kurulu Üyeleri Zahir Irmak, Necmettin Cabadak, Mahmut Arslan, Filiz Burakgazi'nin yanı sıra ÇUGİDER üyelerinin katıldığı toplantıda, yeni üyelerde yer aldı.

Mersin’in STK’ları arasında yaptıkları çalışmalarla yıldızını parlatmaya devam eden ÇUGİDER’e yeni katılımlar oldu.

Toplantı ilk olarak son altı aydır gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili slayt gösterimiyle başladı. Daha sonra söz alan ÇUGİDER Başkanı Sibel Gelbul, görevde oldukları süreç içerisinde yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgilendirme yaparken, önümüzdeki günlerde yapacakları yeni projelerle ilgili de üyelere açıklamalarda bulundu.

“MERSİN’İN MAKUS TALİHİNİ DEĞİŞTİRMEK İÇİN BİR ARADAYIZ”

Gelbul, “Mersin’in makus talihini değiştirmek için bir aradayız. Burada bulunan bütün arkadaşlarımız, birbirinden değerli iş insanları ve bilim insanları. Ortak akılla çalışmalar yaptıkça, ortaya daha güzel projeler, daha güzel oluşumlar olacaktır. Kısacası, kazanan Mersin olacaktır” şeklinde konuştu.

ORTAK ÇALIŞMALAR

Daha sonra söz alan  Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı ve Bilim Kurulu Üyesi Bedrettin Gündeş’de, Büyükşehir Belediyesi ile ÇUGİDER arasında ortak çalışmalar yapmak için görüşmeleri hızlandıracaklarını ifade etti.

ÇUGİDER’in çalışmaları ile dikkat çektiğine vurgu yapan Gündeş, Mersin’in daha iyi gelişebilmesi için diğer STK’larında ortak çalışmalarda yer alması gerektiğinin altını çizdi.

Gündeş, “Böylesi genç bir dinamiğe sahip derneğimiz, beni de bilim kuruluna almak isteyince mutlu oldum. Dallarında çok büyük başarılar kazanmış arkadaşlarımızla bilim kurlu üyeliği yapacağım. ÇUGİDER, bu anlayış ve çalışma prensibi ile çok önemli bir yere gelecek ve Mersin’in geleceğinde söz sahibi olacaktır” dedi.

“ÇUGİDER, YAPTIĞI ÇALIŞMALARLA MERSİN’İN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEKTİR”

ÇUGİDER Onursal Başkanı Mazlum Balkan,”ÇUGİDER, yaptığı çalışmalarla Mersin’in çehresini değiştirecektir. Kent, iş dünyası ve Üniversitelerle ortak hareket ederek, Mersin’in daha iyi bir yere gelmesini sağlayacağız” dedi.

Konuşmaların ardından yeni üyelere rozetleri takıldı.


ETİKETLER :
Diğer EKONOMİ haberleri

Yazarlar

MERSIN
Arşiv Arama
- -
Copyright © 2024 Günaydın Mersin Gazetesi Gazetesi Tüm hakları saklıdır.
pendik evden eve nakliyatkartal evden eve nakliyattuzla evden eve nakliyatevden eve nakliyat
Gazetemiz MEİGDER Üyesidir
Meigder