Aksa Çukurova Doğalgaz'dan ısıtan kampanya
Mersin Sondakika

Aksa Çukurova Doğalgaz'dan ısıtan kampanya

Aksa Çukurova Doğal Gaz Dağıtım A.Ş., doğal gaz kullanımının daha geniş kitlelere ulaştırılması amacıyla ‘Doğal Gazlı Isıtıcı ve Ocak Tesisatı Kampanyası’ başlattı.
Bu haber 2021-09-28 21:40:33 eklenmiş

 

Aksa Çukurova Doğalgaz'dan ısıtan kampanya

Aksa Çukurova Doğal Gaz Dağıtım A.Ş., doğal gaz kullanımının daha geniş kitlelere ulaştırılması amacıyla ‘Doğal Gazlı Isıtıcı ve Ocak Tesisatı Kampanyası’ başlattı.

GÜNAYDIN MERSİN

Kampanyayla ilgili olarak Aksa Çukurova Doğal Gaz Dağıtım A.Ş. Mersin Bölge Müdürü Tufan Duman, sadece 3 bin 900 lira tesisat dönüşüm ve yakıcı cihaz bedeli ile çevre dostu, temiz doğalgaz konfor ve ekonomisine geçiş imkanı sağladıklarına dikkat çekti.

Mersin, Adana, Hatay ve Osmaniye illerinde doğal gaz dağıtım faaliyetini sürdürmekte olan Aksa Çukurova Doğal Gaz Dağıtım A.Ş, bölgede doğal gaz kullanımının daha geniş kitlelere ulaştırılması için harekete geçti. Aksa Çukurova Doğal Gaz Dağıtım A.Ş. Mersin Bölge Müdürü Tufan Duman, başlatmış oldukları kampanyaya katılan sertifika sahibi Tesisat firma yetkililerine yönelik kampanya tanıtım ve teknik bilgilendirme toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan Müdür Duman, mutfaklarda doğalgaz kullanımının tüpe göre 5 kat daha ucuz olduğunu vurgulayarak daha önce de ‘Mutfaklarda Doğalgaz Dönüşüm Kampanyası’  ile kampanyaya katılım sağlayan sertifikalı tesisat dönüşüm firmalarının belirlediği standart fiyat ve ödeme seçeneklerinin oluşturulduğunu ve abonelerin hızlıca doğalgaz ekonomisine geçişlerinin yolunun açıldığını hatırlattı.

Şimdi de abonelerden gelen talepler doğrultusunda Çukurova bölgesine özel başlatılan ‘Doğal Gazlı Isıtıcı ve Ocak Tesisat Kampanyası’  ile de artan tesisat dönüşüm maliyetleri doğrultusunda doğalgaza geçiş sürecine farklı bir opsiyon oluşturulduğunu ifade eden Müdür Duman, “Kampanyaya katılan sertifika sahibi tesisat firmalarının belirlemiş olduğu sadece 3 bin 900 TL tesisat dönüşüm ve yakıcı cihaz bedeli ile çevre dostu, temiz doğalgaz konfor ve ekonomisine ısınmada da geçiş imkanı sağlanmıştır. Üstelik bu bedele vade farksız 9 taksit imkânı sunulmaktadır” dedi.

Kampanya detayları ile ilgili www.aksadogalgaz.com.tr adresinden Aksa Çukurova Doğalgaz  Hizmet ofisleri ve katılım sağlayan Tesisat Dönüşüm Firmalarından bilgi alınabileceğini belirten Duman, 31.12.2021 tarihine kadar sürecek olan kampanyanın avantajlarından faydalanabilmek için tüm Çukurovalıları hizmet ofislerine davet etti.


ETİKETLER :
Diğer TEKNOLOJİ haberleri

Yazarlar

MERSIN
Arşiv Arama
- -
Copyright © 2024 Günaydın Mersin Gazetesi Gazetesi Tüm hakları saklıdır.
pendik evden eve nakliyatkartal evden eve nakliyattuzla evden eve nakliyatevden eve nakliyat
Gazetemiz MEİGDER Üyesidir
Meigder