TOROS KOLEJİ, EĞİTİM SPONSORU OLDU
Mersin Sondakika

TOROS KOLEJİ, EĞİTİM SPONSORU OLDU

Toros Koleji Çukurova Basketbol Kulübü’ne eğitim sponsoru olduğunu yaptığı etkinlikle duyurdu.
Bu haber 2021-09-24 01:10:34 eklenmiş

 

TOROS KOLEJİ, EĞİTİM SPONSORU OLDU

 

Toros Koleji Çukurova Basketbol Kulübü’ne eğitim sponsoru olduğunu yaptığı etkinlikle duyurdu.

GÜNAYDIN MERSİN

Etkinliğe her iki taraftan da konuklar hazır bulunurken, ÇBK’lı öğrenciler de yer aldı. Düzenlenen kokteyl sonrası imza törenine geçildi. İmza töreni öncesi temsilciler birer konuşma yaptı.

ÇBK Genel Koordinatörü Ender Ünlü, imza töreninde yaptığı konuşmada, “Mersin’in kıymetli okullarından Toros Koleji ile böyle bir anlaşma yaptığımız için kulübüm adına çok mutlu olduğumuzu ifade etmek isterim. Bizim geleceğimiz olan bu çocuklar, hiç şüphesiz gereken eğitimleri alıp vatana, millete ve ailelerine faydalı bireyler olacaklar. Sportif başarılarının yanında, eğitimde de başarılı olacaklarından hiç şüphemiz yok. Onlarla birlikte, Çukurova Basketbol ve Toros Koleji olarak, hem kulüp takımlarında hem de okul takımlarında çok büyük başarılara imza atacağımızı düşünüyorum.  Bu birlikteliğin oluşumunda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Toros Koleji Lise Müdürü Halil Işık ise konuşmasında, “Toros Koleji olarak, 1964’ten bu yana kurucularımızın da önderliğinde spora ve sporcuya daima büyük destek vermekteyiz. Yaz döneminde böyle bir anlaşma olacağını duyduğumda çok sevindim. Kısa sürede büyük yol kat eden, Çukurova Basketbol Kulübü’nün spordaki bu başarıyı eğitim noktasında da bizle paylaşmalarının, çok olumlu ve güzel şeylerin habercisi olduğunu düşünmekteyim. Spor ve eğitim alanında yan yana gelebilecek, en iyi ikilinin bir araya geldiğini düşünüyorum. Herkese hayırlı olsun” sözlerine yer verdi.


ETİKETLER :
Diğer SPOR haberleri

En çok okunanlar

Copyright © 2024 Günaydın Mersin Gazetesi Tüm hakları saklıdır.
pendik evden eve nakliyatkartal evden eve nakliyattuzla evden eve nakliyatevden eve nakliyat
Gazetemiz MEİGDER Üyesidir
Meigder