Mersinliler Bulun’la güzelleşiyor
Mersin Sondakika

Mersinliler Bulun’la güzelleşiyor

Dilber Bulun Güzellik Merkezi, Mersinlileri güzelleştirmeye devam ediyor.
Bu haber 2021-09-24 01:06:30 eklenmiş

 

Mersinliler Bulun’la güzelleşiyor

 

Dilber Bulun Güzellik Merkezi, Mersinlileri güzelleştirmeye devam ediyor.

 

GÜNAYDIN MERSİN

 

Bulun Güzellik Merkezi sahibi Dilber Bulun, “ Hollywood yıldızlarının tercih ettiği bu muhteşem bakım artık dilberbulunbeauty kalitesi ve bulun protokolleri ile sizlerle” diye konuştu.

Bulun, “ Cilt yenileme ve cilt gençleştirme. Lekelerde açılma sağlar ve sivilceye neden olan bakterileri temizler. Tıkanık gözeneklerin ve pürüzlü cildin iyileştirilmesini sağlar.

1. Adım – Buhar & Vaporization

Temizleme ve peeling öncesi cildin buhar ile yumuşayarak gözeneklerin radikalleri kolay serbest bırakmaları için gerekli ortam hazırlanır. Böylelikle cilt üst katmanı daha savunmasız ve uygulamaya müsait hale getirilir.

2. Adım – Temizleme & Peeling

AquaAHA; İçeriğinde düşük oranda AHA (Alfa Hidroksit Asit) bulunan solüsyon ile AQUA PEEL cildin ihtiyacına göre 10-15 dakika uygulanır. Ölü dokuların temizlenmesi ve gözeneklerin açılmasını sağlar.

3. Adım – Ekstraksiyon

AquaSA; İçeriğinde düşük oranda bulunan SA (Salisilikasit) ve GA (Glycolicasit) solüsyon ile AQUA PEEL Cildin ihtiyacına göre 10-15 dakika uygulanır. Cildin alt katmanlarına kadar salisilik asitin emilmesini sağlar. Bir çok iltihabı cilt rahatsızlığına sebep olan çoğu bakteri ve parazitlerden cildin temizlenmesini sağlar.

4. Adım – Hidrasyon & Beslenme

İçeriğinde yatıştırıcı ve nemlendirici aktif maddelerin bulunduğu solüsyon ile Aqua Peel. Cildin ihtiyacına göre 5-10 dk uygulanır. Aqua AHA ve AquaSA basamaklarından sonra cildin yatışması ve bol nem almasına yardımcı olur. Peptit, vitamin ve hyaluronik asitle ciltte canlanma ve gençleşme sağlanır.

5. Adım – Sonlanma

AquaPeel uygulaması sonrası cilt tipinize uygun enzim maskelerle bakımınız tamamlanır.

Bu muhteşem uygulama ile tanışmayanlar için dilberbulunbeauty kampanyalarını kaçırmayın.

Yazın muhteşem deniz-kum-güneş üçlüsü geride kalırken, sonbaharın serinliği de kendisini hissettirmeye başladı. Yaz tatili boyunca tuzlu su, güneş, gece ve gündüz arasındaki sıcaklık farkları gibi etmenler cildinizde istenmeyen sonuçlara yol açmış olabilir. Sonbahara girmişken cilt bakımı yaptırarak tazelenmeyi ve mevsim geçişlerinin olumsuz etkilerini cilt bakımı  ile en aza indirmeyi unutmayın!” diye konuştu.


ETİKETLER :
Diğer MAGAZİN haberleri
Copyright © 2024 Günaydın Mersin Gazetesi Tüm hakları saklıdır.
pendik evden eve nakliyatkartal evden eve nakliyattuzla evden eve nakliyatevden eve nakliyat
Gazetemiz MEİGDER Üyesidir
Meigder