Güzelliğinizi sanata dönüştürüyoruz
Mersin Sondakika

Güzelliğinizi sanata dönüştürüyoruz

Uzman Estetiysen Dilber Bulun, “Güzelliğinizi sanata dönüştürüyoruz” diyerek, sadece kadınların değil, erkeklerinde bakıma ihtiyacı olduğunu söyledi.
Bu haber 2021-09-06 21:32:01 eklenmiş

 

Güzelliğinizi sanata dönüştürüyoruz

 

Uzman Estetiysen Dilber Bulun, “Güzelliğinizi sanata dönüştürüyoruz” diyerek, sadece kadınların değil, erkeklerinde bakıma ihtiyacı olduğunu söyledi.

 

GÜNAYDIN MERSİN

 

Bulun, “Günümüzde artık güzel görünmek bir ihtiyaç haline dönüştü. Peki görsellik neden bu kadar önem kazanılır oldu. Kadınların bakımlı olmalarının yanı sıra, erkeklerin de artık bakımlı olmak istediğini görüyoruz. O yüzden herkese ve her yaşa göre bakım mutlaka olmalı” diye konuştu.

Uzman Estetiysen Dilber Bulun, güzellik için önceliğin ne olması gerektiği sorusuna, “Öncelikle her şeyden önce ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi karşılayabilecek doğru bir merkez bulmak ve en önemlisi doğru bir uzmana danışmak” dedi.

Bulun, “ikincisi olarak profesyonel ve konforlu ve sonuç odaklı cihazlar tercih etmek. Güzelliğe dair her şey lazer epilasyon, cilt bakım uygulaması, kalıcı makyaj, protez tırnak, kirpik lifting, vb uygulamalar dahilinde olarak hizmet vermekteyiz. Sadece kadınlara hitap ederek değil aynı zamanda erkeklerinde temel ihtiyaçlarını giderecek uygulamalarımız mevcut tabii ki de. Sadece kozmetik anlamda değil, aynı zamanda tedavi edici uygulamalarımız mevcut.   Bundan çok yıllar önce mesleğe ilk başladığımda, elbette bu uygulamalar mevcuttu. Fakat günümüzde teknolojinin önüne geçemiyoruz. Ne yazık ki değişen tek şey, teknik uygulamalar ve teorilerdir. Her zaman bunlara açık olup, profesyonel ekibimizle bütün hijyen kurallarına uygun hizmet vermekteyiz. Güzelliğinizi Dilber Bulun Beauty ile keşfetmeye hazır mısınız?” diye konuştu.

CİLT BAKIMI NEDİR?

Bulun cilt bakımı ile ilgili de uyarılarını yaparken, cilt bakımının ne kadar önemli olduğuna da dikkat çekti.

Bulun, “Vücudumuzu sararak onu koruyan cildimiz, sürekli olarak dış etkenlere maruz kalır. Özelikle mevsim geçişlerinde deniz, kum, güneş derken. Bu nedenle kolayca yıpranır. Cilt bakımı; cildin dış etkenler nedeniyle kaybettiği nem, esneklik ve ışıltıyı geri kazandırmayı amaçlar. Temizleme, nemlendirme ve güneşten koruma gibi pek çok aşamayı içeren cilt bakım rutini, cilt sağlığının korunması açısından son derece önemlidir. Cilt bakımı, cildin sağlıklı yapısını korumasını sağlayarak ipeksi ve pürüzsüz bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Düzenli ve doğru şekilde uygulanan cilt bakımı faydaları şu şekilde sıralanabilir: Sivilce ve siyah nokta oluşumu engellenir. Gözeneklerin genişlemesi önlenir; bu sayede cilt yüzeyinde aşırı yağlanma sorunu ortaya çıkmaz.

Cildin homojen bir renk dağılımına sahip olması sağlanabilir. Canlı ve ışıltılı bir görünüm elde edilebilir. Cilt bakımında dikkat edilmesi gereken, en önemli nokta seçtiğiniz cilt bakım ürünleridir.  ve uzman tarafından yapıp yapılmadığına dikkat  edilmeli. Her cilt benzersiz bir yapıya sahiptir; bu nedenle ihtiyaçları da farklıdır. Cilt bakımında, cildinizin ihtiyaçlarına tam olarak karşılık veren ürünleri kullanmalısınız. Ancak bu sayede uyguladığınız cilt bakımından etkili ve doğru sonuçlar alabilirsiniz. Ayrıca, cilt tipi ile uyumlu olmayan cilt bakım ürünleri, cilt üzerinde negatif etkiler de yaratabilir” şeklinde konuştu.

LAZERLİ EPİLASYON

Bulun, “Lazerli epilasyon deyince kadınlar geliyor akla ama erkeklere de haksızlık yapmayalım. Günümüzde lazer epilasyon eskiden bir lüks halindeyken, artık bir ihtiyaç haline geldi. Buz lazer uygulaması yapan pek çok erkeğin de olduğunu biliyoruz. Çünkü artık en doğal hakları ve en önemlisi, hem hijyen konusunda, hem de sağlık konusunda olumlu etkiler sağlamaktadır. Kıl kökü batığı gibi enfeksiyon haline gelen kıl dönmeleri gibi, lazer epilasyon uygulaması aynı zamanda tedavi edici bir uygulamadır.

Buz lazer nedir?

Buz lazer epilasyon nedir, buz lazer ile normal lazerler arasındaki fark nedir?

Buz lazer, lazer epilasyonda son teknoloji desem, acaba abartmış olur muyum? gibi bir çok soru ile karşılaşıyoruz. Yani, bir çeşit soğutucu sistem sayesinde hiç acı hissetmeyeceğimiz söyleniyor. Buz soğutmalı lazer ismi de buradan geliyor olsa gerek! Buz lazer acıtıyor mu, diye merak edenlerin içi rahat olabilir. Buz lazer ince tüyler için de etkili mi? Malum ya, bizde kalın tüy ne gezer! İnce tüylerdeki etkisini merak edenlere söyleyeyim; evet, etkiliymiş! Tüy rengimiz nasıl olursa olsun, sarı, siyah, kızıl; kökünden temizliyor. Koyu tenli güzeller kullanabilirler mi bu buz devri lazer sistemini? Tabii, herkes kullanabiliyor. Yani, teorik olarak böyle. Buz lazer özellikleri arasında her mevsim uygulanabilir olması da gösteriliyor. Biliyorsunuz, eskiden, bronzlaştığımızda lazer epilasyon bize yasaktı.  Yani, örneğin kumsalda güneşlendiniz, yenilendiniz ve koyu bir tenle dönüp evinize geldiniz. Tüylerimizi aldıramayacak mıyız? Aldırabileceğiz. Buz lazer yüze uygulanır mı? Diğer lazer epilasyon sistemlerinin en büyük sorunu, ince tüyleri yok etmemesi idi. Hatta bazılarımızın yüzündeki tüyleri tetiklediğini bile duyuyorduk. Yüzümüzdeki tüyler de genellikle ince olduğundan…Soprano Ice lazer sistemi ince tüyler için de özel başlıklara sahip ama hiçbir lazer epilasyon cihazı ayva tüylerine kesin çözüm olamıyor ne yazık ki! Yüz bölgesinden bahsetmişken, erkeklerin sakal bölgesi için de buz lazerin etkili bir yöntem olduğunu belirtelim. Sakal üstü, sakal altı, sakal seyreltme…

Yine de, evet, buz lazer için çok uygun bir yöntemmiş gibi görünüyor” dedi.


ETİKETLER :
Diğer MAGAZİN haberleri
Copyright © 2024 Günaydın Mersin Gazetesi Tüm hakları saklıdır.
pendik evden eve nakliyatkartal evden eve nakliyattuzla evden eve nakliyatevden eve nakliyat
Gazetemiz MEİGDER Üyesidir
Meigder