Çukurova, Kayseri’ye konuk olacak
Mersin Sondakika

Çukurova, Kayseri’ye konuk olacak

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi 2021 – 2022 sezonu kuraları çekildi. Bu sezona 3 kupa parolasıyla başlayan Süper lig temsilcimiz Çukurova Basketbol ilk maçını Bellona Kayseri ile deplasmanda oynayacak.
Bu haber 2021-08-26 23:00:23 eklenmiş

 

Çukurova Kayseri’ye konuk olacak

 

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi 2021 – 2022 sezonu kuraları çekildi.  Bu sezona 3 kupa parolasıyla başlayan Süper lig temsilcimiz Çukurova Basketbol ilk maçını Bellona Kayseri ile deplasmanda oynayacak.

 

GÜNAYDIN MERSİN

 

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi 2021 – 2022 sezonu kuraları İstanbul Sinan Erdem Spor Salonunda çekildi Fikstür çekimine Çukurova Basketbol Kulübünü temsilen Genel Koordinatör Ende Ünlü ve İdari Menajer Erkan Dinçay katıldı.

Türkiye Basketbol Federasyonu CEO’su Ömer Onan’ın açılış konuşmasını gerçekleştirdiği fikstür çekimine bu sezon ligde mücadele edecek 14 takımın temsilcileri katıldı. Çekilen fikstür sonunda Mersin’i kadınlar süper liginde temsil edecek olan Çukurova Basketbol kulübü ilk maçında Bellona Kayseri’ye konuk olacak. Çukurova Basketbol, 16 Ekim’de start alacak olan Kadınlar Basketbol liginin 4. haftasında Galatasaray’ı konuk ederken, 5. haftada ise Fenerbahçe deplasmanına çıkacak. Temsilcimiz ligin iddialı ekiplerinden Beşiktaş ile 11. haftada kendi sahasında karşılaşacak.

Fikstür çekimi sonrası kısa bir değerlendirme yapan ÇBK Genel Koordinatörü Ender Ünlü, bu sezon 3 kupada iddialı bir ekip kurduklarını ve lige Bellona Kayseri deplasmanından alacakları galibiyetle iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

Ünlü, “Bu sezon bizim için zorlu bir lig olacak. Kadro kalitemiz bizi Eurocup, Süper lig ve Federasyon kupasında taşıyabilecek ve hedefe ulaştıracak kapasitede. Bu sezon Mersin’e 3 kupayı getirmek ve bir tarih yazmak istiyoruz. Belarus’ta oynayacağımız EUROCUP mücadelemizin ardından Kayseri deplasmanın da alacağımız galibiyetle ligin ikinci haftasında taraftarımızın karşısına çıkacağız. Ligin başlaması için sabırsızlanıyoruz. Umarım tüm takımlarımız için kazasız belasız ve centilmence bir sezon yaşanır” dedi.


ETİKETLER :
Diğer SPOR haberleri

Yazarlar

MERSIN
Arşiv Arama
- -
Copyright © 2024 Günaydın Mersin Gazetesi Gazetesi Tüm hakları saklıdır.
pendik evden eve nakliyatkartal evden eve nakliyattuzla evden eve nakliyatevden eve nakliyat
Gazetemiz MEİGDER Üyesidir
Meigder