Canımız yandı!
Mersin Sondakika

Canımız yandı!

8.Bölge Mersin Optisyen Gözlükçüler Odası Başkanı Serkan Yakan, orman yangınlarında can kayıpları ve yanan ağaçlardan dolayı canlarının yandığını söyledi.
Bu haber 2021-08-04 21:41:32 eklenmiş

 

  Canımız yandı!

8.Bölge Mersin Optisyen Gözlükçüler Odası Başkanı Serkan Yakan, orman yangınlarında can kayıpları ve yanan ağaçlardan dolayı canlarının yandığını söyledi.GÜNAYDIN MERSİN

 Yakan, “Antalya'nın ateşi sönmeden yakın bölgelerden de yangın haberleri almanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Adana, Osmaniye, Mersin, Kayseri, Konya, Karaman ve Kütahya'nın ardından, Muğla'dan da acı haberler gelmeye başladı. Yangında kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı ve yaralılara geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Ormanlarımızda yanan ağaçların ve binlerce canlının acısını yüreğimizde hissediyoruz. Canları pahasına, yangınla mücadele eden Orman Genel Müdürlüğü çalışanlarına ve tüm emeği geçenlere şükranlarımızı sunuyor ve kolaylıklar diliyoruz. Felakette zarar gören vatandaşlarımızın yaralarına bir nebze de olsa katkı sağlamak hepimizin insani görevidir Mersin Gözlükçüler Odası olarak elimizden geleni yapacağız. Allah ülkemize, vatandaşlarımıza ve kolluk kuvvetlerimizin yardımcısı olsun” dedi.


ETİKETLER :
Diğer YAŞAM haberleri

En çok okunanlar

Copyright © 2024 Günaydın Mersin Gazetesi Tüm hakları saklıdır.
pendik evden eve nakliyatkartal evden eve nakliyattuzla evden eve nakliyatevden eve nakliyat
Gazetemiz MEİGDER Üyesidir
Meigder