Züleyha’nın sergisi
Mersin Sondakika

Züleyha’nın sergisi

Lavi Art Dizayn Züleyha’nın Atölyesi, Renklerle Dans 2.Karma Sergisinin açılışını yaptı.
Bu haber 2021-07-15 15:12:05 eklenmiş

 

Züleyha’nın sergisi

 Lavi Art Dizayn Züleyha’nın Atölyesi, Renklerle Dans 2.Karma Sergisinin açılışını yaptı.

 GÜNAYDIN MERSİN

 Mersinli ressam Züleyha Arslan’ın Renklerle Dans 2.Karma Sergisinin açılışını Yenişehir Belediye Başkan Yardımcısı Cafer Karabulut, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Kızıltan, GİŞKAD Başkanı Mürvet Beydağı ile birlikte açılış kurdalesini kesti.

 Açılış öncesi bir konuşma yapan ressam Züleyha Arslan, “Bugün en mutlu günümde yanımda olan Yenişehir Belediye Başkan yardımcımız Cafer Karabulut, MTSO Başkanımız Ayhan Kızıltan, GİŞKAD Başkanımız Mürvet Beydağı ve davetli arkadaşlarımın yansıra kursiyerlerimize çok teşekkür ederim. Bu karma sergimiz uzun bir emeğin sonucu ortaya çıktı. Kursiyer arkadaşlarımız birbirinden güzel tablolarını bugün burada sizlerle paylaşma mutluluğu yaşıyorlar. Bu başarı da emeği olan herkese bir kez daha teşekkür ediyorum. Amacımız, Mersin’i sanatla buluşturmak. Sanatı olan toplumlar her zaman başarılı olmuştur. Mersin’i güzelleştirecek olanda sanattır” dedi.

MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan’da, “Bugün burada sanatseverlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Sergideki resimlerin hepsi bir birinden değerli. Ressam arkadaşımız Züleyha Arslan ve kursiyerleri başarılı çalışmalara imza atmışlar. Hepsini yürekten kutluyorum. Herkesi de bu sergiyi görmelerini tavsiye ederim” diye konuştu.

Girişimci İş Kadınları Dernek Başkanı Mürvet Beydağı, “Kadın elinin değdiği her yer güzeldir ve güzelleşmeye de devam edecektir. İş hayatında olduğu gibi sanatta da kadının başarısı geleceğimize ışık tutacaktır. Züleyha’nın Atölyesi Resim sergisi, gerçekten başarılı çalışmalara imza atmış ve başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.


ETİKETLER :
Diğer KÜLTÜR - SANAT haberleri

Yazarlar

MERSIN
Arşiv Arama
- -
Copyright © 2024 Günaydın Mersin Gazetesi Gazetesi Tüm hakları saklıdır.
pendik evden eve nakliyatkartal evden eve nakliyattuzla evden eve nakliyatevden eve nakliyat
Gazetemiz MEİGDER Üyesidir
Meigder